Zoeken naar trouwringen in Veenendaal

26 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn man en ik hebben elkaar eeuwige trouw beloofd en dit bezegeld met een ring. Die hebben we gekocht toen we op zoek gingen naar trouwringen in Veenendaal en daar eigenlijk niet echt konden slagen. Mijn ouders gingen mee, die vonden wel dat het een nette ring moest zijn, dus toen we voor trouwringen in Veenendaal winkel in en winkel uit gingen en niet direct konden slagen, heeft mijn moeder haar computer opgestart. Zij bepaalde kon misschien wel wat anders vinden, want als we geen trouwringen in Veenendaal konden vinden die aan alle eisen moesten voldoen, dan wellicht in één van de omliggende gemeenten.

Trouwringen rondom Veenendaal

Het probleem deed zich voor dat we ook geen winkels voor trouwringen rondom Veenendaal wisten te vinden die een goede keuze hadden in trouwringen. Toen kwam mijn moeder met de website juwelierdetijd.nl aan. Juwelier De Tijd zat dan wel in Doetinchem en Utrecht, maar dit is een trouwringspecialist en daar hebben ze zo’n brede keuze dat we hier wel zouden moeten slagen. Mijn moeder had toen ook al een selectie gemaakt van ringen die zij geschikt vond en daar hebben we een nachtje over geslapen. Ik woonde toen nog thuis, bij mijn ouders in Veenendaal en vond het wel prettig dat we nu eindelijk een alternatief hadden gevonden voor de trouwringen in Veenendaal die niet aan haar hoge eigen konden voldoen. Mijn vader vond dat we de volgende dag in de auto moesten stappen en naar Utrecht moesten rijden om daar de ringen in het echt te bekijken. Dat hebben we toen uiteindelijk gedaan en achteraf ben ik er blij om, want deze juwelier weet echt veel meer over trouwringen dan alle plekken waar we voor trouwringen in Veenendaal zijn gaan kijken.

Een klassieke ring zoals die van mijn ouders

Mijn moeder had bij het zoeken naar trouwringen in Veenendaal al gezegd dat ze graag een mooie, klassieke ring zag, die voor hun ook goed had gewerkt.

  • Eenvoudig goud
  • Simpel van vorm
  • Tijdloos in design

Ik heb wel voet bij stuk gehouden dat ik een diamantje erin wil hebben, want dat vind ik wel leuk en daarin zijn mijn ouders uiteindelijk meegegaan. We kregen de trouwringen immers van hun en dat is erg lief bedoeld. Uiteindelijk hebben we trouwringen gezien van 14 karaat goud met in de damesring een mooi gezet diamantje die briljant geslepen is. De buitenkant van de ring is zijdemat afgewerkt en dat vind ik zelf heel erg mooi. Glimmend goud heeft niet zo onze voorkeur, dus dit is voor ons de juiste uitstraling. Daarbij is de ring ovaal gemaakt, wat erg prettig om de vinger zit. We hebben de ringmaten laten opmeten en alles samen besproken, inclusief de tekst en onze trouwdatum die we in de binnenzijde van de ring wilde laten graveren. De ringen zijn echt heel erg mooi gemaakt en nu we hem om hebben zijn we er ook echt heel erg gelukkig mee. Mijn vriendinnen vinden hem ook allemaal helemaal het einde. Wat we ook niet kregen aangeboden in onze zoektocht naar trouwringen in Veenendaal is de verzekering die we bij deze trouwringen kregen aangeboden. De ringen zijn gratis verzekerd tegen verlies of diefstal. Mijn man is schilder en ik werk zelf in de zorg, dus het komt bij ons wel eens voor dat we de trouwring ook af moeten doen tijdens het werk. Het risico op verlies is daarmee wel wat groter, dus het is prettig dat we dit erbij hebben gekregen. Uiteindelijk zijn mijn ouders ook erg tevreden en zijn we blij dat we niet voor trouwringen in Veenendaal zijn gebleven maar Juwelier De Tijd hebben gevonden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn