De online veiligheid van mensen is tegenwoordig een zeer actueel thema. Steeds vaker duiken er in de media verhalen op over gehackte websites, gekraakte wachtwoorden en uitgelekte persoonlijke informatie. Uit onderzoek blijkt dat veel websites ondanks bovengenoemde ontwikkelingen nog altijd steken laten vallen op het gebied van veiligheid.

Dit is zonde, want een veilige website is een belangrijke basisvoorwaarde om bezoekers een optimale gebruikerservaring te bieden en financiële schade door een digitale aanval van kwaadwillenden te voorkomen. Een zeer goedkope website van een klein webdesign bedrijfje biedt in veel gevallen helaas onvoldoende bescherming tegen dit soort zaken.

Veilige website laten bouwen

Steeds meer bedrijven beseffen anno 2016 dan ook het belang van een verhoogde veiligheid en kiezen voor een ervaren websitebouwer die beschikt over bewezen kennis en expertise. Een verstandige keuze, want u besteedt uw bankzaken toch ook niet uit aan een onervaren student met alle mogelijke gevolgen van dien?

Een goed voorbeeld van een betrouwbare partij met een uitstekende reputatie is internetbureau Webton. Dit bedrijf is al sinds 1999 actief op het gebied van zoekmachine optimalisatie, webdesign en webshops en heeft in de loop der jaren al talloze veilige websites gebouwd voor tevreden Nederlandse klanten.

Veilig shoppen in online webshop

Zeker voor bedrijven met een online webshop is een goede veiligheid van groot belang. In een digitale e-commerce omgeving voltrekken zich dagelijks honderden of zelfs duizenden transacties. Al dit betalingsverkeer moet, samen met de bijbehorende vertrouwelijke persoonsgegevens, adequaat worden afgeschermd van de buitenwereld.

Het bouwen van een veilige webshop is dan ook een complex proces waar niet alleen veel ervaring, maar ook kennis van de allerlaatste ontwikkelingen op het gebied van techniek en veiligheid voor vereist is. Criminelen zoeken immers constant naar nieuwe manieren om binnen te dringen of te profiteren van een over het hoofd gezien beveiligingslek.

Een veilige website voor nu en in de toekomst

Een veilige website is daarom een website die op de toekomst is voorbereid. Daarnaast wilt u uiteraard een website die niet alleen uitblinkt in veiligheid, maar die zich ook weet te onderscheiden met een modern design en die uitstekend scoort in Google. Ook binnen deze disciplines heeft Webton een aansprekend portfolio opgebouwd.

Wanneer u een veilige website nastreeft, kunnen wij Webton als full service internetbureau dan ook van harte aanbevelen. Het bedrijf koppelt een hoge kwaliteit van dienstverlening aan zeer betaalbare tarieven. De vele positieve reviews op internet spreken wat ons betreft boekdelen over de prima-prijskwaliteitverhouding van deze ervaren websitebouwer.