Screens uit Lopik geplaatst in Lopik

26 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Sinds kort ben ik de trotse eigenaar van screens uit Lopik die ik voor mijn appartement in Lopik heb besteld. Ik heb een relatief nieuw appartement in het centrum van Lopik en toen ik hier kwam wonen had ik niet in de gaten hoe loeiheet het kan worden in ze zomer. De zon gaat rondom mijn appartement en ik heb van drie kanten de hele dag door zon op mijn woning staan. Dat is mooi zou je denken, want dan heb je een lekker licht huis, en dat heb ik ook, maar het wordt warm, echt niet normaal. Aan het begin van de zomer trok ik het al niet meer en toen heb ik besloten om bij de VvE een aanvraag te doen of ik screens mocht plaatsen en daar kreeg ik toestemming voor. Ik wist dat SunGo Zonwering & Montage in Lopik zit en dat zij onder andere screens in Lopik verkopen en plaatsen, dus ik ben eerst eens op sungo-zonwering.nl gaan kijken naar wat ze nou eigenlijk allemaal te bieden hebben. Het is voor een appartement niet handig om een uitval zonnescherm te hebben en ik had immers al een aanvraag bij de VvE gedaan voor plaatsing van de screens in Lopik, dus ik ben me daarop gaan richten. Screens zijn wat dat betreft wel ideaal, want ik zit relatief hoog en krijg dus ook nog wel eens wat wind te verduren.

  • Screens zijn echter windproof
  • Ze klapperen niet
  • Zitten in een geleider of als ritssluiting vast
  • Zijn sterk en weerbestendig

Dit zijn wel voordelen waar ik rekening mee heb gehouden bij mijn keuze van de screens in Lopik. Wat ik overigens wel grappig vind, dat ik screens uit Lopik heb laten plaatsen in Lopik. Ik zal vast niet de enige zijn, maar ben wel blij dat ik zo’n goede leverancier bij mij in de buurt heb zitten.

Screens in Lopik laten plaatsen

Na mezelf wat meer ingelezen te hebben over deze screens uit Lopik heb ik besloten om eens contact op te nemen met SunGo Zonwering & Montage en advies in te winnen over wat de beste opties zouden zijn voor mijn appartement. Ik heb vrij grote ramen aan drie kanten van mijn woning en wilde natuurlijk wel weten of daarvoor screens in Lopik beschikbaar zijn. Daarnaast vond ik het nog wel even spannend om te horen hoe ze dachten deze screens in Lopik te monteren na levering. Ik werd door een aardig persoon te woord gestaan en kreeg direct uitleg dat ik echt niet de enige was die op een appartement woonde en toch voor een screen koos als zonwering. De mogelijkheden waren te over en ik heb toen gevraag of het mogelijk is dat ik meer informatie kon ontvangen. Ik was eigenlijk wel benieuwd naar de kleuropties en de mogelijkheden van bediening van deze screens uit Lopik en daarnaast was ik ook wel benieuwd naar de kosten.

Mijn keuze voor de screens die ik heb laten plaatsen

Ik had de goedkeuring van de VvE van mijn pand gekregen voor het plaatsen van screens, onder voorbehoud dat het wel een neutrale kleur zou zijn. Ik was wel bang dat het heel donker zou worden in mijn huis, dus daar heb ik wel rekening mee gehouden. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om aan alle kanten screens met een zandkleurig doek te laten plaatsen wat toch een zonnige sfeer in huis geeft. Ze zitten in een geleider zijn elektrisch vanuit huis te bedienen. Het verschil in warmte en licht is echt goed merkbaar en daar heb ik nu al heel veel plezier van gehad.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn