Wist u dat een goochelaar heel erg leuk is?

21 augustus 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Wij moeten voor ons bedrijf heel vaak conferenties organiseren en dat is altijd een hele klus. Ten eerste is het namelijk zo dat wij allerlei sprekers moeten uitnodigen, maar wij moeten er ook voor zorgen dat het voor de bezoekers leuk is om naar de conferentie te komen. Wij merken namelijk dat veel mensen in onze sector soms wat moet worden van alle conferenties en dus zorgen wij er altijd graag voor dat wij hen iets interessants kunnen aanbieden. Uiteraard doen wij dat door goede en boeiende sprekers uit te nodigen, maar wij zorgen er ook altijd graag voor dat wij mensen uitnodigen die het geheel ene beetje kunnen opleuken. Wij zorgen daarom regelmatig voor muzikanten die een nummer ten gehore kunnen brengen. Onlangs wilden wij graag iets geheel anders doen en wij hebben toen besloten om een goochelaar uit te nodigen. Wij hadden namelijk gehoord dat je dus ook een goochelaar kunt vragen om een leuk intermezzo aan te bieden en wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om een goede goochelaar te vinden. Wij wilden er zeker van zijn dat wij iemand konden uitnodigen die ook echt een goede goochelaar was. Een konijn uit een hoed trekken, kunnen we vandaag de dag allemaal wel en dus wilden wij graag een goochelaar die een goede staat van dienst had. Wij hebben toen gekeken welke goochelaar wij moesten hebben om een mooi intermezzo aan te kunnen bieden en wij hebben toen gezien dat wij altijd een keer naar de site van richmagic.nl konden gaan. Deze site is namelijk het adres dat je moet hebben wanneer je graag een goede goochelaar wilt inschakelen. Wij hebben de site van deze goochelaar goed doorgenomen en hoe meer wij over deze persoon lazen, hoe duidelijk het ons werd dat wij hier een professional aan de haak hadden geslagen. Wij wilden dus graag van hem horen of hij op de dag van onze conferentie als goochelaar een show voor ons kon geven. Wij kregen te horen dat hij nog beschikbaar was en dat was heel erg prettig om te horen. Wij hebben deze goochelaar daarom ook geboekt. 

Deze goochelaar gaf een fantastische show

Wij hebben onze conferentie inmiddels achter de rug en ik kan u zeggen dat onze keus voor een goochelaar een heel goede was. richmagic heeft namelijk een prachtig optreden verzorgt en wij hebben genoten van zijn kunsten. Wij kunnen daarom ook stellen dat wij een zeer goed geslaagde conferentie hebben gehad want ook de sprekers waren heel erg goed. Genoeg reden om dus een recensie over deze fantastische goochelaar te schrijven. 

Kijk ook eens op richmagic.nl

Als u ook graag deze vakman een keer wilt inhuren om zijn kunsten te laten zien, dan kan ik u aanraden om even naar richmagic.nl te gaan. Hier kunt u:

  • Zien wie Rich Magic precies is 
  • Filmpjes bekijken van shows die hij reeds gedaan heeft
  • Een reservering maken wanneer u hem ook graag een keer wilt inhuren 

Wij overwegen om volgend jaar deze kunstenaar weer een keer te gaan inhuren. Wij vonden hem namelijk heel erg goed. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn