Bent u op zoek naar mooi kantoormeubilair?

22 augustus 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Ons bedrijf doet het de afgelopen jaren heel erg goed en dat betekende dat wij konden gaan investeren in een nieuw interieur voor ons kantoor. Wij hebben namelijk aan het begin van ons bedrijf gekozen om tweedehands meubelen te gebruiken omdat wij niet een heel ruim budget hadden om nieuw kantoormeubilair te kopen. Nu de zaken echter zo goed gingen, hadden wij voldoende geld om te investeren in nieuw kantoormeubilair. Dat was ook zeer zeker nodig want als u zou zien waar wij de afgelopen jaren ons werk op deden, dan zou u niet vermoeden dat wij zo succesvol waren. Wij hebben daarom gekeken waar wij goed kantoormeubilair konden vinden en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer naar de site van shiraz.nl konden gaan. Deze site werd namelijk overal genoemd toen wij gingen zoeken naar hoogwaardig kantoormeubilair. Wij hebben de pagina goed doorgenomen en wij zagen inderdaad dat wanneer je mooi kantoormeubilair zoekt, je hier inderdaad moet zijn. Deze mensen hebben echt heel veel mooie meubels in hun aanbod opgenomen en het was voor ons dan ook een lust om te bekijken wat wij hier allemaal konden kopen. Wij hadden veel kantoormeubilair nodig en het was prettig om te zien dat je hier hele sets kon kopen. Dat betekent dat je dus heel eenvoudig een eenheid in je meubelen kunt aanbrengen en dat zorgt ervoor dat je dus een heel strak kantoor kunt creĆ«ren. Ik ben daarom met veel enthousiasme door het aanbod van deze mensen heen gebladerd en al snel had ik een selectie gemaakt van stoelen die ik heel mooi vond en ook heb ik bijpassende bureaus uitgezocht. Toen ik alles had geselecteerd, zag ik dat je ook naar de showroom van dit bedrijf kunt gaan om te kijken welk kantoormeubilair men hier allemaal aanbiedt. Ik ben dus even met een aantal collega’s in de auto naar deze showroom gereden omdat ik graag wilde weten welk kantoormeubilair het beste zat. Wij zitten namelijk de hele dag, dus ons kantoormeubilair moest goed zitten. Als wij dat zelf even konden testen, zouden wij zeker weten dat wij een goede koop konden doen. 

shiraz verkoopt heel goed kantoormeubilair

Wij hebben het kantoormeubilair van shiraz in hun showroom bekeken en ik kan u zeggen dat ik heel erg onder de indruk was van hun aanbod. Je kunt hier werkelijk alles kopen voor prijzen die je niet voor mogelijk houdt. Dat alles zonder dat je op de kwaliteit van de meubels hoeft in te leveren. Wij hebben daarom ook heel goed kantoormeubilair voor een heel goede prijs kunnen kopen. 

Ons kantoor is heel mooi geworden 

Wij hebben het kantoormeubilair inmiddels in huis en wij zijn zeer tevreden over de uitstraling van ons kantoor. Bovendien zitten de stoelen heerlijk en zijn de bureaus ideaal om aan te werken. Kortom:

  • Wij zijn heel tevreden over onze aankoop
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij gaan hier zeker vaker nieuwe meubelen voor ons kantoor kopen 

Wilt u het aanbod ook een keer bekijken? Surf dan ook nog even naar de site van shiraz.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn