Werk vinden via een uitzendbureau in Rotterdam

24 augustus 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Drie maanden geleden kreeg ik te horen dat ik een nieuwe baan moest zoeken. Ik werkte al een tijdje bij het bedrijf, maar zij besloten om op het laatste moment mijn contract niet te verlengen. Het gaat niet zo goed met het bedrijf en daarom moesten er verschillende mensen vertrekken. Ik vond het erg jammer om te horen, want ik had het erg naar mijn zin bij dat bedrijf. Het leek mij het beste om naar een uitzendbureau in Rotterdam te gaan, zodat ik snel nieuw werk zou vinden. Ik vond de website timing.nl en via dit uitzendbureau kan ik nu starten bij een nieuw bedrijf. Ik werk al een tijdje bij een leuk bedrijf in Rotterdam, maar kreeg helaas te horen dat ik daar niet kon blijven. De laatste twee jaren valt de omzet tegen en het was niet gelukt om dit te verbeteren, daarom werd er besloten om mensen te ontslaan. Ik had zelf nog geen vastcontract en omdat zij besloten om eerst dit soort mensen te laten gaan, was ik een van de ongelukkige. Ik vond het erg jammer om te horen, omdat ik het naar mijn zin had bij dit bedrijf en het goed deed. Ik wilde graag weer snel starten met een nieuwe baan, daarom leek het mij verstandig om werk te zoeken via een uitzendbureau in Rotterdam. Een uitzendbureau heeft altijd veel functies openstaan en kan helpen om je snel bij een bedrijf te plaatsen. Ik wilde graag vergelijkbaar werk doen als wat ik al deed en hoopte op een interessant bedrijf. Ik kon mijn contract nog uitdienen bij het bedrijf waar ik werkte, maar het leek mij verstandig om al te zoeken naar een uitzendbureau in Rotterdam, zodat ik zo snel mogelijk kon beginnen. 

Gereageerd via de website van een uitzendbureau in Rotterdam

Toen ik online zocht naar een uitzendbureau in Rotterdam, kwam ik onder andere de website timing tegen. Op de website van dit uitzendbureau zag ik een zeer groot aanbod aan functies en ik kon gemakkelijk zoeken op de omgeving Rotterdam. Ik wilde het liefste dichtbij werken, daarom zocht ik op een straal van 10 kilometer. Ik vond een functie die ik erg interessant vond en besloot om er direct op te reageren. De volgende dag werd ik opgebeld door een medewerker van het uitzendbureau in Rotterdam en ik kon langskomen bij hun op kantoor. Tijdens een gesprek bespraken wij mijn cv en de functie. Hij vond mij erg geschikt en zou mij voorstellen aan het bedrijf. 

Binnenkort beginnen bij het bedrijf

Een paar dagen later werd ik weer opgebeld door het uitzendbureau in Rotterdam, dat zij een sollicitatiegesprek hadden geregeld. Dit gesprek verliep goed en het leek mij een leuk bedrijf. Ik had veel aan de tips die ik gekregen had van mijn contactpersoon bij timing en kreeg de baan aangebonden. Over een paar weken kan ik beginnen en ik heb er veel zin in. Ik was erg te spreken over het uitzendbureau in Rotterdam en raad dit bedrijf aan.

  • Zij hebben veel functies op hun website staan
  • Ik kon gemakkelijk zoeken op de website
  • Er werd snel contact met mij opgenomen
  • Ik begin over een paar weken met mijn nieuwe baan
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn