Een cursus time management volgen

16 augustus 2019

Posted in Coaching en Workshops

Ik werk voor een groot bedrijf in Rotterdam en werk sinds vorig jaar als teamleider van een sales team van zeven mensen. Ik heb zelf nog een aantal belangrijke klanten, maar ben het grootste gedeelte van mijn tijd kwijt aan het managen van het team. Op sommige momenten is het erg druk en heb ik zeer veel werk te doen, daarom wilde ik graag slimmer leren omgaan met mijn tijd. Ik besprak mijn wensen  met het hoofd van de afdeling en hij raadde mij aan om een cursus time management te volgen. Ik kon de cursus extern volgen en besloot om mij aan te melden voor een cursus via de website timemanagement.net. Ruim een jaar werk ik als teamleider en vind het erg leuk om te doen, maar vaak ook zwaar. Er werken ook andere teamleiders in het bedrijf, maar zij hebben minder mensen in hun team. Ik ben veel tijd kwijt aan het managen van het personeel en probeer de teamleden altijd goed te coachen en veel aandacht te geven. Naast het coachen heb ik zelf ook nog een aantal belangrijke accounts en deze accounts hebben ook veel aandacht nodig. Op sommige momenten is het erg druk en moet ik slim omgaan met mijn tijd, daarom leek het mijn verstandig om mij aan te melden voor een cursus time management. Ik heb meerdere gesprekken met het hoofd van de afdeling gehad en hij vond het ook verstandig om een cursus te volgen. Hij had in het verleden hetzelfde probleem en had veel geleerd tijdens een cursus. Na het volgen van een cursus time management kon hij beter zijn tijd indelen en verstandiger omgaan met de taken die hij te doen had. Hij snapte dat ik het erg druk had, omdat ik het grootste team heb en begreep de noodzaak van de cursus, daarom mocht ik er eentje bij een extern bedrijf uitzoeken.

Een goed aangeschreven cursus time management

Ik besloot om op zoek te gaan naar een cursus time management die goed aangeschreven stond, zodat ik zeker wist dat ik veel zou leren. Ik had een aantal cursussen vergeleken en de cursus via timemanagement.net leek mij het beste. Dit bedrijf is verschillende keren verkozen tot beste opleider van Nederland en ik vond het programma zeer interessant. De cursus time management zou een volle dag zijn en werd over een aantal weken in de buurt gegeven, ik besloot om mij voor de volgende datum aan te melden.

Meer grip op mijn werkzaamheden

Een paar weken geleden was de cursus time management en ik heb er veel aan gehad. Ik heb verschillende technieken en handvatten geleerd die ik regelmatig gebruik. Ik heb nu meer grip op mijn werkzaamheden en krijg meer belangrijke taken af. Ik vind het fijn dat ik achteraf ook nog de mogelijkheid heb om mijn vragen te stellen aan de leraar en heb hier veel aan gehad. Ik vond de cursus time management erg leerzaam en kan deze cursus aanraden. 

  • De cursus staat goed aangeschreven
  • Het bedrijf is meerdere malen verkozen tot beste opleider van Nederland
  • Ik verschillende technieken en handvatten geleerd
  • Achteraf kan je ook nog vragen stellen   
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn