Wij lieten een loods bouwen voor een goede prijs

1 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ons bedrijf heeft de afgelopen jaren een aantal heel goede orders binnen weten te halen en daardoor hebben wij veel geld verdiend. Dit gaf mogelijkheden om ons bedrijf te gaan uitbreiden zodat wij in de toekomst nog meer werk zouden kunnen aannemen. Wij hadden ooit al een keer een stuk grond naast onze bedrijfsloods gekocht voor het geval wij in de toekomst ooit wilden gaan uitbreiden. Nu wij het geld beschikbaar hadden om deze lood ook echt te gaan bouwen, zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met het loods bouwen voor een goede prijs. Wij wilden namelijk een loods bouwen voor een goede prijs omdat wij weliswaar budget hadden, maar niet zoveel dat wij konden bouwen wat wij maar wilden. Vandaar dat wij gekeken hebben naar bedrijven die gespecialiseerd waren in het loods bouwen voor een goede prijs. Wij kwamen al heel snel terecht op de site van Zakelijk-BBan.nl. Deze mensen zijn gespecialiseerd in het loods bouwen voor een goede prijs als je hun website mag geloven. Vandaar dat wij gekeken hebben wat zij voor ons konden betekenen. Op hun site kun je al heel veel nuttige informatie vinden over het loods bouwen voor een goede prijs. Wat ons heel erg aansprak, was dat deze mensen niet alleen gespecialiseerd zijn in het loods bouwen voor een goede prijs, maar dat zij ook bestaande loodsen kunnen verbouwen. Vandaar dat wij snel contact met deze mensen hebben opgenomen want wij wilden onze oude loods en onze nieuwe loods graag tot een geheel maken. Wij hebben daarom een mailtje gestuurd met daarin onze wensen en wij hebben gevraagd of de mensen van Zakelijk-BBan.nl een keer contact met ons wilden opnemen. Nog geen dag later hadden wij al een expert van dit bedrijf aan de lijn die vertelde dat zij voor ons een loods bouwen voor een goede prijs konden. Dat klonk ons als muziek in de oren en wij wilden daarom graag een keer onze plannen met hen doorspreken.

Dit bedrijf kan een loods bouwen voor een goede prijs

Toen wij eenmaal op gesprek gingen bij de mensen van Zakelijk-Bban.nl, hebben wij uitgelegd wat de wensen waren. Wij wilden namelijk de nieuwe lood zo aan de oude koppelen dat er een heel groot werkvlak zou ontstaan. Wij waren bang dat wij dit niet voor weinig geld konden realiseren, maar men verzekerde ons bij Zakelijk-Bban.nl dat zij een loods bouwen voor een goede prijs konden. Dat sprak ons wel aan en wij hebben daarom ook gevraagd of zij een inschatting konden maken van de te verwachten kosten. Dat was geen probleem. Twee weken later hadden wij een heel goed plan liggen en ook kregen wij meteen een goede prijsopgave opgestuurd. Wij zagen meteen dat zij geen woord hadden gelogen toen ze zeiden dat zij hier een loods bouwen voor een goede prijs konden. Wij hebben weliswaar bij nog een aantal andere bedrijven een offerte aangevraagd en deze bleken veel duurder te zijn voor een project dat zelfs van lagere kwaliteit was.

Onze loods is een parel geworden

Wij zijn heel erg blij dat wij met Zakelijk-Bban.nl in zee zijn gegaan omdat zij voor ons uiteindelijk een prachtige loods hebben weten neer te zetten. Kortom:

  • wij hebben hier de loods kunnen krijgen die wij wilden
  • wij zijn zeer te spreken over de samenwerking met dit bedrijf
  • wij zijn voor een zeer scherpe prijs geholpen

Meer weten? Kijk dan even op de site van deze onderneming. Daar kunt u ook foto’s vinden van de projecten die zij reeds gedaan hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn