Waarom zou je een Stretchtent huren?

30 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Je ziet het steeds vaker op festivals, feestjes en andere evenementen: de stretchtent. En dat is niet zo gek, want deze bijzondere tenten hebben vele voordelen. Zo zijn ze flexibel op te bouwen: je kunt het doek tot de grond aanspannen, maar je kunt er ook alleen een overkapping van maken. Zo kan de stretchtent op maat worden gemaakt voor elke gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan de overkapping van een buitenkeuken tijdens een trainingsweek. Een afdak voor gasten op een bruiloft. Het dak van een podium waar een band onder kan spelen. Een droge buitenspeelplek voor kinderen en noem maar op. De mogelijkheden zijn eindeloos, dus er zijn net zoveel redenen om een Stretchtent huren. Wil je een Stretchtent huren van We Love Tents? Dan zijn er nog meer voordelen. We Love Tents levert namelijk tenten van uitstekende kwaliteit. De stretchtenten zijn vervaardigd in Zuid-Afrika en gekeurd door de Duitse veiligheidsinspectie TUV. Ze zijn gemaakt van een zeer sterk materiaal en natuurlijk zijn ze volledig waterdicht. De tenten worden door heel Nederland geleverd en op verzoek kun je ze ook laten opbouwen of afbreken. Waarom een Stretchtent huren? Een bijzonder feest geven of een evenement organiseren is iets wat je meestal niet dagelijks doet. Het is dus zonde om daarvoor alles zelf nieuw aan te schaffen. Bepaalde materialen, zoals een stretchtent, kun je daarom beter huren. Dat is bovendien ook lekker duurzaam. In plaats van dat de tent op zolder ligt te verstoffen, wordt deze steeds weer opnieuw ingezet bij verschillende gelegenheden. Zo genieten zo veel mogelijk mensen ervan.

De voordelen van een Stretchtent huren

  • Goede kwaliteit
  • Waterdicht
  • Flexibele opbouw: vele modellen mogelijk
  • Bezorging door het hele land
  • Extra opbouw- en afbreekservice
  • Professionele, verzorgde uitstraling

Toen mijn zus ging trouwen, afgelopen zomer, wilde ze graag een groot buitenfeest geven op het landgoed van mijn oom. Het was mooi weer, maar natuurlijk weet je dat van tevoren nooit zeker. Daarom besloot ze tot een Stretchtent huren. De tent werd ruim op tijd geleverd, de dag van tevoren. Ook werd de tent voor ons op locatie opgebouwd. Hij zag er werkelijk prachtig uit. Op de dag zelf gebruikten we de tent om het buffet onder uit te stallen. Met als stralend middelpunt de bruidstaart. Na het eten verdwenen de tafels en werd er een podium opgebouwd, waar de band later die avond ging spelen. Heerlijk hebben we staan swingen. De band zelf was ook onder de indruk van deze openluchtconstructie. Een keer niet zweten in een zaaltje, maar genieten van de zonsondergang en het mooie uitzicht. En dat zonder zorgen om de apparatuur, want die blijft sowieso droog. Omdat het zo’n mooie dag was, besloten we de stretchtent niet tot onder toe af te spannen, maar alleen als dak te gebruiken. In geval van regen hadden we dat ook op het laatste moment nog kunnen aanpassen. Zo flexibel zijn deze tenten. Alle gasten waren erg enthousiast. En ik denk dat veel van hen ook een Stretchtent huren als ze ooit een dergelijk feest geven.

Hoe kan ik een deze tent huren?

Wil je een Stretchtent huren? Dan kun je terecht bij We Love Stretchtents. Ze zijn te bereiken via: welovestretchtents.com. De twee compagnons achter dit bedrijf zijn vakkundige tentenbouwers met liefde voor hun zaak. Ze kunnen je adviseren welke tent het beste bij jouw evenement past. Ook zijn ze niet te beroerd de tent voor je te transporteren en op locatie op te bouwen en na afloop weer af te breken. Zo zorgen ze ervoor dat jouw buitenfeest niet in het water valt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn