Waar kun je online decopatch papier bestellen?

24 maart 2019

Posted in Creatief en Decoratief

In de webshop van Creapoint (creapoint.nl) kun je een groot assortiment aan decopatch papier bestellen. Ze hebben ontzettend veel keus, dus voor de doorgewinterde decopatcher is het echt een droomwebshop. Om het decopatch papier wat je wil bestellen te vinden kun je zoeken op diverse manieren, zoals op kleur, op thema of op type papier. De thema’s zijn zeer uiteenlopend, en hebben allemaal hun eigen stijl papiertjes, zoals:

  • Valentijn decopatch papier
  • Halloween decopatch papier
  • Kerst decopatch papier

Binnen alle categorieën zijn de diverse decopatch printjes goed met elkaar te combineren, wat een heel creatief resultaat oplevert voor wie daar goed in is. Maar ook als je een product met slechts één printje beplakt en dit goed onder de knie hebt kan het erg mooi worden. Dat is het leuke aan de decopatch techniek. Je kunt online decopatch papier bestellen (en eventueel de benodigde materialen zoals een ondergrond en lijm,) en vervolgens op een gemakkelijke manier de leukste accessoires maken, bijvoorbeeld voor in huis. Bij CreaPoint vind je bijvoorbeeld een papieren kandelaar in de vorm van een hart. Deze is neutraal bruin, zodat je zelf kunt kiezen welk decopatch papier je wilt bestellen om hem mee te beplakken. Je kunt hem na het beplakken met papier nog decoreren met dingen als glitters en kleine, glimmende steentjes, waardoor de kandelaar uiteindelijk super uniek is en helemaal in jouw inrichting past. Of misschien wil je hem wel als cadeau geven aan een lieve vriendin of je moeder, want wat is er nu leuker dan een zelfgemaakt cadeau?

Wat is decopatchen?

Decopatchen bestaat eigenlijk al best lang, maar de technieken (en vooral het papier) zijn erg verbeterd de afgelopen jaren. Tegenwoordig is de kwaliteit van decopatch papier erg mooi, minder ‘servet-achtig’ en daardoor plakt het veel beter. Ook de lijm is een stuk beter dan de standaard papierlijm die men eerst gebruikte. Bij CreaPoint kun je naast decopatch papier bestellen uiteraard ook terecht voor overige decopatch-benodigdheden, zoals de lijm en verf, maar ook andere decoratietechnieken zoals glitters, stresssteentjes en zelfs mooie 3d-vlinders. Hiermee maak je in de kortste keren de allermooiste decoupageproducten, voor jezelf of als cadeau. Als je accessoires en decopatch papier wilt bestellen, denk dan dus allereerst aan de webshop van CreaPoint, want daar slaag je zeker.

Inspiratie voor decopatch papier bestellen

Bij CreaPpoint.nl kun je alle soorten decopatch papier bestellen, maar je vindt er ook het speciale magazine over decopatch en decoupage, genaamd Décopatch Mag. Dit is een magazine speciaal voor iedereen die gek is op decopatchen, boordevol inspiratie in de vorm van mooie foto’s en ideeën om zelf met decoupage te maken. Als je van jezelf heel creatief bent heb je het misschien niet nodig, maar voor wie zonder inspiratie zit en geen idee heeft wat hij of zij met decopatch papier wil creëren is het Décopatch Mag een fijne inspiratiebron. Je kunt het gelijk met het decopatch papier bestellen zodat je alles in één keer bij je thuisbezorgd krijgt, en je gelijk aan de slag kunt met alle ideeën uit het magazine. Veel knutselplezier gewenst!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn