Dit is een heel goed Grieks restaurant in Zeist!

20 maart 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Het is vandaag de dag niet altijd eenvoudig om een goede plek te vinden waar je goed kunt eten. Ik heb in mijn leven namelijk al heel wat restaurants getest en daardoor ga je steeds hogere eisen stellen. Een tijdje geleden moest ik in Den Dolder zijn en daarom ben ik gaan kijken of ik daar ergens in de buurt een goede gelegenheid kon vinden om met een paar mensen te gaan eten. Omdat ik niet heel erg bekend ben in deze omgeving, ben ik even op het internet gaan kijken waar ik een goed Grieks restaurant in Zeist kon vinden. Ik had namelijk gehoord dat er een Grieks restaurant in Zeist was en hier was ik zeer in geïnteresseerd. Ik had namelijk wel zin in lekker Grieks eten en dus ben ik even gaan googelen om te zien wat anderen over dit Grieks restaurant in Zeist hadden geschreven. Ik zag op allerlei sites heel veel positieve recensies van mensen die bij dit Grieks restaurant in Zeist gegeten hadden. Dat was heel prettig om te merken en ik ben dan ook meteen gaan kijken op de site van dit Grieks restaurant in Zeist om te zien of ik alvast een reservering kon maken. Dat bleek te kunnen en nog geen tien minuten later was ik verzekerd van het feit dat er op de bewuste dag een tafel voor mij gereserveerd zou zijn. 

Het was genieten in dit Grieks restaurant in Zeist

Toen ik met mijn gezelschap op de bewuste dag bij dit Grieks restaurant in Zeist aankwam, werden wij heel erg vriendelijk onthaald. Omdat het weer heel erg goed was, kregen wij de keus om binnen te zitten of om lekker buiten in de zon te gaan zitten. Dat wilden wij graag en wij hebben dus een mooi plekje in de zon uitgezocht. De mensen van dit Grieks restaurant in Zeist hebben ons heel goed geholpen. Het was namelijk zo dat wij meteen geholpen werden, wij goed werden voorgelicht over de mogelijkheden die zij op de kaart hadden staan. Ook voor de mensen met speciale diëten was het mogelijk om eten te bestellen. Dat was ideaal omdat het niet altijd leuk is voor mensen die speciale diëten hebben om weinig keus te hebben. Wij hebben dan ook heerlijk gegeten in dit Grieks restaurant in Zeist en wij hebben besloten dat als wij weer eens in de omgeving aan het werk moeten, wij zeer zeker weer gaan eten bij deze mensen. Mocht u ook graag een keer hier willen eten, dan kunt u even op Costarozzi kijken om te zien wat u hier allemaal aan lekkernijen kunt eten. 

Wij komen zeker nog een keer terug

Wij hebben heerlijk gegeten en zouden iedereen willen aanraden om een keer naar dit restaurant te gaan. Kortom:

  • Wij hebben hier heerlijk kunnen eten
  • Wij werden heel goed en vriendelijk geholpen 
  • Wij waren voor een zeer schappelijke prijs geholpen

Als u meer over dit etablissement wilt weten, dan raad ik u aan om even naar Costarozzi.nl te surfen. U kunt hier ook foto’s van deze gelegenheid vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn