Haal jouw cadeautje bij 100 procent leuk!

31 maart 2019

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Ben jij op zoek naar een ontzettend leuk cadeautje? En wil je zeker weten dat het cadeau echt 100% leuk is? Haal hem dan bij 100 procent leuk. Zoals de naam al doet vermoeden, kun je echt hele leuke verrassingen in deze webshop kopen. Bekijk de webshop hier maar eens. 100procentleuk.

De eeuwige zoektocht naar een leuk cadeautje

Ik ben heel vaak op zoek naar cadeautjes. Ik zoek de ene keer naar een cadeau voor mijn moeder, de andere keer voor een vriend weer een andere keer voor een neefje enzovoorts. Ach, je herkent het vast wel. Sommige mensen weten precies wat ze willen en vertellen dat ook gewoon. Maar andere mensen geven niet echt een duidelijk antwoord als je vraagt wat ze willen hebben. ‘Doe maar iets leuks’, zeggen ze dan. Tja, daar heb je natuurlijk niet zoveel aan. Ik vind het persoonlijk nog erger als iemand zegt: ‘kijk maar, het maakt me niet uit. Verzin maar wat’. Ook al heeft diegene dat gezegd, dan nog voel ik de drang om een cadeau te vinden die hij echt leuk gaat vinden. Je wilt iemand natuurlijk wel blij maken, maar als hij niet blij met het cadeau is, is dat natuurlijk ook zonde van het geld.

Ik noem het de eeuwige zoektocht naar een leuk cadeautje. De zoektocht gaat als het ware ook gewoon door. Het ene jaar kun je wel iets leuks voor iemand hebben gevonden, maar het andere jaar ben je weer aan de buurt. Herken jij dit en ben jij op zoek naar een webshop waar je echt leuke cadeaus kunt vinden? Dan raad ik je echt 100 procent leuk aan. 


Wat is 100 procent leuk?

100 procent leuk is een webshop waarin je ├ęcht een leuk cadeau kunt kopen. Je vindt er voor elk persoon en voor elk gelegenheid een leuk, origineel cadeau die je niet snel in de winkel zult vinden.

Je vindt er cadeautjes voor:

  • Buren
  • Collega’s
  • Juffen en meesters
  • Oppassers
  • Vrouwen in het algemeen
  • Mannen in het algemeen
  • En niet geheel onbelangrijk: jezelf!

Wat voor soort cadeaus vind je op 100 procent leuk?

Kijk maar eens op de website,100procentleuk.nl dan zie je dat er allerlei leuke cadeaus kunt vinden.  Je vind er onder andere leuke setjes. en kaartjes. De producten die je in die setjes vindt, kun je ook gewoon los kopen als je dat zou willen.  Je vindt er echt producten die je bijna nergens anders ziet. Zo is er een zeep in de vorm van aan Aloe Vera plant, echt hoe kom je erop? Heb je ooit zoiets grappigs gezien? Daarnaast vind ik zelf dat de cadeausets er echt heel leuk uitzien. 

Wanneer je na een schooljaar afscheidt moet nemen van een leerkracht, wil je die juf of meester vaak ook een kleinigheidje geven als bedankje voor de goede zorgen en leerzame momenten van het afgelopen schooljaar. Ook dit soort bedankjes vind je in overvloed in de webshop. Hoe leuk is om het jouw kind als cadeau aan de juf of meester een pot met vergeet-me-nietjes te geven? Of wat dacht je van een lekker ‘Geniet ervan pakket’? Ik weet zeker dat je een juf of meester heel blij met zo’n cadeau zult maken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn