Waar kan ik een tafel voor tafelvoetbal kopen? 

14 december 2018

Posted in Kinderen en Speelgoed

Tafelvoetbal is een populaire bezigheid op kantoren en in cafés. Zo wilde ik voor bij ons op kantoor ook een tafel voor tafelvoetbal kopen. Ik had alleen geen idee waar ik zo’n tafel voor tafelvoetbal kopen kon. Dat is namelijk niet iets dat je elke dag aanschaft. Ik ging eens zoeken en ik kwam toen uit bij voetbaltafel. Via deze site kun je gemakkelijk en voor een zacht prijsje een tafel voor tafelvoetbal kopen.  

Gemakkelijk en snel een tafel voor tafelvoetbal kopen 

Bij ons op kantoor is het altijd gezellig. Wij zijn een klein team van web developers dat bestaat uit twaalf man. Elke middag lunchen we samen en elke vrijdagmiddag is het tijd voor een gezellige borrel. Aan het einde van elk jaar maken we de balans op en als we een leuk bedrag over hebben, doen we daar iets leuks mee voor de afdeling. Zo zijn we vorig jaar met de groep naar een pretpark geweest en het jaar daarvoor hebben we voor op kantoor een gameconsole aangeschaft. Ons kantoor is gevestigd in een groot pand met nog zo’n honderd andere kantoren. Het leek ons dit jaar leuk om een voetbaltafel voor op kantoor aan te schaffen. Ik was het daar als directeur wel mee eens. Een voetbaltafel zorgt ervoor dat we ons tussendoor op een sportieve manier kunnen vermaken. Maar waar kun je eigenlijk zo’n tafel voor tafelvoetbal kopen? Ik ging op zoek en kwam uiteindelijk uit bij voetbaltafel.nl. Zij hebben een groot assortiment aan tafels voor tafelvoetbal. Zo verkopen zij onder andere: 

  • Voetbaltafels voor thuis 
  • Voetbaltafels voor zakelijk gebruik 
  • Professionele voetbaltafels 
  • Outdoor voetbaltafels 
  • Voetbaltafels met muntinworp 
  • Bedrukte voetbaltafels 
  • Inklapbare voetbaltafels 

Ik was er dus van overtuigd dat ik hier de juiste tafel voor tafelvoetbal kopen kon. Ik keek eens rond op de website en ik zag dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om een voetbaltafel te laten bedrukken met het logo van het bedrijf erop. Dat leek mij wel erg leuk, gezien het dan echt onze voetbaltafel wordt. Ik keek even naar de mogelijkheden en naar ons budget. Een tafel voor tafelvoetbal kopen is natuurlijk niet goedkoop. Zeker niet als je deze ook nog eens wilt laten bedrukken. Ik keek naar de opties en het verbaasde mij hoe betaalbaar het eigenlijk is. Zo’n bedrukte tafel paste perfect binnen ons budget. Ik heb deze toen meteen aangeschaft en aangegeven dat ik ons logo op de buitenkant van de tafel gedrukt wilde hebben. Ik kon zelf kiezen wanneer ik deze op kantoor geleverd wilde hebben en dat kon meteen de volgende dag al. De volgende dag zaten we op kantoor dan ook in spanning af te wachten totdat de tafel bezorgd werd. De voetbaltafel werd daarnaast ook nog eens op kantoor gemonteerd door ervaren vakmensen. Uitstekende service voor een lage prijs dus. 

Ook op zoek naar een voetbaltafel? 

Wij zijn hier op kantoor ontzettend blij dat wij een bedrukte tafel voor tafelvoetbal kopen konden via voetbaltafel.nl. Elke dag vermaken mijn collega’s en ik ons op kantoor met een potje tafelvoetbal om even te ontspannen en elke vrijdagmiddag wordt er competitief gespeeld. De prijs van de voetbaltafel viel behoorlijk mee en hij werd ook nog eens snel geleverd en professioneel in elkaar gezet. Niet alleen zijn de voetbaltafels van voetbaltafel.nl ontzettend betaalbaar, maar ze bieden ook nog eens uitstekende service. Deze tafel gaat nog lang gebruikt worden bij ons op kantoor en ik ben dan ook blij dat we voor een voetbaltafel van voetbaltafel.nl hebben gekozen. Ik ga nog even een potje tafelvoetballen met mijn collega’s. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn