Aatop ict – deskundige hulp bij werving en selectie ict personeel

20 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Door de toenemende digitalisering van de samenleving kan het tegenwoordig lastig zijn om geschikt technisch personeel te vinden. Duizenden bedrijven door het hele land zijn op zoek naar deskundige, gekwalificeerde ict’ers om hun websites te bouwen en hun netwerken veilig te houden. Aatop ict heeft door de jaren heen flink wat ervaring opgebouwd op het gebied van werving en selectie ict. Dit uitzendbureau heeft een groot netwerk vol experts op het gebied van informatieanalyse, cybersecurity en systeembeheer. Dit netwerk stellen zij u graag ter beschikking. Zo kunt u uw openstaande vacatures snel vervullen en uw bedrijf draaiende houden.

Hoe gaat Aatop te werk bij de werving en selectie ict personeel?

Heeft u ook zo’n moeite met de werving en selectie ict personeel? Dan bent u niet de enige. Het aantal ict-gerelateerde vacatures groeit harder dan de aanwas van nieuw technisch geschoold personeel. Om werkgevers te helpen bij hun zoektocht is in het jaar 2000 wervings- en selectiebureau Aatop in het leven geroepen. Aatop beschikt over een nog altijd groeiende database met gegevens van honderden enthousiaste ict’ers. Wanneer u op zoek bent naar bijvoorbeeld een systeembeheerder gaan de recruiters van Aatop op zoek naar geschikte personen. Hierbij wordt gekeken wie op basis van zaken als werkervaring, diploma’s en certificaten het meest in aanmerking komt voor de functie. Tijdens de werving en selectie ict personeel pluizen de recruiters zowel de database van Aatop als externe vacaturebanken uit. Daarnaast wordt uw vacature onder de aandacht gebracht op verscheidene sociale media. Is de ideale kandidaat gevonden? Dan geeft de recruiter u een toelichting op zijn profiel. Zo weet u zeker dat de betreffende kandidaat aan de door u gestelde eisen voldoet wanneer hij aan zijn eerste werkdag op uw bedrijf begint. Aatop werkt op basis van de ‘no cure no pay’-formule. Zoals de naam al aangeeft betaalt u volgens deze formule alleen wanneer uw vacature wordt vervuld. Loopt de werving en selectie ict medewerkers dus op niets uit, dan hoeft u als klant geen cent te betalen.

Welke mogelijkheden biedt Aatop voor het in dienst nemen van ict’ers?

Via Aatop kunt u de volgende mensen inhuren:

  • Vaste medewerkers
  • Freelancers
  • Medewerkers op basis van een zogenaamde ‘Deta-Vast overeenkomst’

Behalve voor de werving en selectie ict personeel in vaste dienst kunt u ook bij Aatop aankloppen wanneer u iemand wil inhuren voor een tijdelijke klus. Dit bedrijf werkt namelijk veel samen met freelancers, waardoor ze in een mum van tijd een geschikte freelancer voor uw project kunnen vinden. Zo’n freelancer is vaak een echte expert op zijn of haar vakgebied. Daarnaast zijn freelancers flexibel inzetbaar; u kunt ze dus specifiek inhuren voor de duur van uw project. Wil u de kosten voor de werving en selectie ict medewerkers liever spreiden over een langere periode? Kies dan voor Deta-Vast. Bij een Deta-Vast overeenkomst worden medewerkers in principe gedetacheerd, maar krijgt u de mogelijkheid om de medewerker na de vooraf overeengekomen termijn in dienst te houden. Zo kunt u voldoende de tijd nemen om te kijken of de werknemer binnen uw organisatie past. Personen die u inhuurt volgens een Deta-Vast overeenkomst betaalt u een vast uurtarief dat is gebaseerd op het salaris van de medewerker. Wilt u hem of haar na afloop van de detacheringsperiode in dienst houden, dan rekent Aatop hiervoor geen extra kosten. Meer informatie over de werving en selectie ict bij Aatop vindt u op hun website, aatop-ict.nl of aatop-ict.nl. Vanzelfsprekend bent u ook van harte welkom op één van hun vestigingen in Amsterdam, Veenendaal, Sliedrecht en Zwolle.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn