OSINT tools voor wie aan veiligheid de grootste prioriteit geeft

5 november 2016

Posted in Cursus en Opleidingen

anti-crime-academy - OSINT ToolsVia The International Anti Crime Academy kunt u onderwezen worden als het gaat om OSINT tools. Het is begrijpelijk dat u eerst meer te weten wilt komen over OSINT tools. We kunnen u verzekeren dat het in ieder geval niet om de minste academie gaat die u deze tools aanbiedt. Is het voor u beroepsmatig van het grootste belang om voor een veiligheid in uw straat, buurt, stad of land te zorgen? Dan kunt u niet zonder OSINT tools. Schrijf u gelijk in voor de training via de website Anti-crime-academy.com. Hier kunt u meer informatie vinden over bijvoorbeeld:

  • Lesstof & leerdoelen
  • Diploma en erkenning van de opleiding
  • Privéles, in-company of klassikaal

Wilt u alle informatie eens rustig kunnen lezen en op u in laten werken? Vraag dan zeker de brochure eens aan.

Voor wie zijn OSINT tools geschikt?

Al zolang als de mensheid bestaat is er criminaliteit. De wijze waarop criminaliteit zich uit is in de loopt der tijd wel drastisch veranderd. Ook de manier waarop criminele personen opgespoord kunnen worden heeft een grote sprong gemaakt. Vaker en vaker gebruiken criminelen het internet om te communiceren of juist bepaalde informatie op te zoeken. Ze gebruiken het internet om de dingen te zoeken die ze nodig hebben om iemand of zelfs meerdere personen ineens iets aan te kunnen doen. Zo zoeken ze bijvoorbeeld naar mogelijkheden om zelfgemaakte bommen te kunnen maken of willen ze in contact komen met mensen die dezelfde slechte plannen hebben. Op vrij gemakkelijke wijze kan er zo een groep terroristen ontstaan die een immense impact kunnen hebben op een groot aantal mensenlevens. Dit hebben we de laatste jaren natuurlijk al veel in het nieuws gezien of zelfs wel persoonlijk meegemaakt. Het is van essentieel belang voor onze veiligheid om dit soort mensen in een vroegtijdig stadium op te kunnen sporen en te kunnen blijven monitoren. Het is ontzettend nodig én interessant om te weten te komen hoe dit precies werkt en hoe men het in kan zetten. Daarom zijn er de OSINT tools ontwikkeld. OSINT tools, dat is de afkorting van Open Source Intelligence. OSINT tools zijn niet zomaar tools die door mensen zijn ontwikkeld. OSINT tools worden op een zeer professionele wijze gebruikt. De doelgroep is dan ook zeer specifiek te noemen. OSINT tools zijn erg geschikt voor experts, zoals beveiligingsonderzoekers en veiligheidsdiensten. De mensen hierachter hebben maar één doel, namelijk de veiligheid garanderen van iedereen die er in ons land woonachtig is. Deze is niet compleet te garanderen, maar er kan wel alles op alles worden gezet om criminelen zo min mogelijk kans te geven om toe te slaan. Het is daarom belangrijk om te weten hoe dit soort mensen denken. OSINT tools worden u aangeboden door The International Crime Academy. Zij laten u graag kennismaken met deze tools, wat mogelijk is door bijvoorbeeld de Open Source Intelligence Module 1 te volgen. Deze module bestaat slechts uit 4 lesdagen die klassikaal gevolgd zullen worden.

Meer over de inhoud vindt u op de site

Indien gewenst kunt u zelf de klas bepalen met wie u deze module zult volgen, want het is ook een mogelijkheid om deze module in-company te volgen. Het betekent dus dat het binnen uw bedrijf plaats kan vinden, zodat uw mensen in één keer op een effectieve manier onderwezen worden. Wilt u weten wat u na het volgen van deze training zelfstandig kunt? En wilt u weten hoe zo’n training er eigenlijk uitziet? Ga vooral eens naar de website Anti-crime-academy.com. Hier vindt u alle interessante informatie die u te weten wilt komen. U kunt zich eventueel gelijk inschrijven voor de training van uw keuze.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn