Bereik je doelgroep door zadelhoesjes te bedrukken

9 november 2016

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

promoboer - Zadelhoesjes bedrukkenAansluiting vinden met je doelgroep via een reclameartikel is niet altijd even gemakkelijk. Soms is het niet eens helemaal duidelijk wie nu precies de doelgroep is. Het komt namelijk voor dat een product wordt ontwikkeld voor ouderen, maar dat de jongeren het oppakken of andersom. Een beetje research naar je doelgroep kan dan ook nooit kwaad. Mocht het zo zijn dat je product vooral veel gebruikt wordt door studenten, dan zijn er verschillende manieren om deze doelgroep te bereiken. Eén daarvan is via zadelhoesjes. Studenten wonen vaak in de stad, zijn nog jong en hebben nog geen auto. Het is ook niet zo zinvol om een auto te bezitten als je nog studeert. Het leven van een student speelt zich voornamelijk af in dezelfde stad. Alles is met de fiets dus prima te bereiken. Daarnaast heeft een student in de regel geen geld om een auto te bezitten. Helemaal nu de studiefinanciering is omgezet in een leenstelsel is het voor de studenten lastig op financieel gebied. Dus je kunt er vanuit gaan dat alle studenten in ieder geval een fiets bezitten. Studenten gaan in het weekend vaak terug naar het ouderlijk nest. Daar wacht hun een fatsoenlijke maaltijd en moeders kan de was voor ze doen. Dat betekent dat de studenten in het weekend vaak met de trein naar hun ouderlijk huis gaan en dat betekent dat ze met de fiets naar het station gaan. Dus je kunt er vanuit gaan dat je op het station in de grote steden vele duizenden fietsen van studenten vindt. Als je de studenten dus wilt bereiken, dan kun je ze een zadelhoesje geven. Studenten zullen dit erg waarderen, want in een nat land als Nederland is een zadelhoesje altijd welkom. Zadelhoesjes bedrukken is dan ook een prima manier om in contact te komen met een doelgroep als de studenten. Het mooie aan zadelhoesjes is dat studenten deze niet weggooien. Je kunt bijvoorbeeld ook een flyer aan de fiets bevestigen, maar als je een dag later terugkeert naar het station, dan zal je zien dat de meeste flyers op de grond liggen. Zadelhoesjes zijn nuttig. Studenten zullen het zadelhoesje waarderen en daarom zal er ook een positieve associatie ontstaan tussen het zadelhoesje en jouw bedrijf. Als je wilt weten waar je zadelhoesjes kunt bedrukken, dan doe je er verstandig aan om hieronder verder te lezen.

Zadelhoesjes bedrukken voor zeer voordelige prijzen op promoboer.nl

Voor de snelle goedkope reclame kun je zadelhoesjes bedrukken die gemaakt zijn van polyester. Deze kunnen geleverd worden met een waterdichte beschermlaag. De houdbaarheid van deze zadelhoesjes is niet heel lang, maar je betaalt dan ook slecht 25 cent per hoesje. Wil je liever dat de student lange tijd kan genieten van het zadelhoesjes, dan kun je ook zadelhoesjes bedrukken die zijn gemaakt van pvc materiaal. Deze zadelhoesjes zijn dikker en gaan langer mee. Je bedrijfsnaam is dan ook langer zichtbaar. Het voordeel van zadelhoesjes bedrukken is dat niet alleen de eigenaar van de fiets zelf in contact komt met je bedrijfsnaam, maar ook alle mensen die de fiets zien staan. De fiets gaat immers naar het station, naar de winkel, naar het centrum van de stad, et cetera. Zadelhoesjes zijn mobiel en op verschillende plekken zichtbaar.

Andere promotiemethodes via de fiets

Je kunt zadelhoesjes bedrukken, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor andere promotiematerialen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor:

  • Fietsflyers
  • Fietslampjes
  • Fietsbellen

Al deze artikelen kun je via promoboer.nl laten bedrukken. Je bestelt elk artikel al vanaf 500 stuks. Dus of je nu zadelhoesjes wilt bedrukken of toch liever fietsbellen, het is mogelijk via promoboer.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn