Met een rollenbaan gaat het productieproces een stuk sneller

11 oktober 2016

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een rollerbaan kunt u vergelijken met een lopende band. Alleen bestaat de rollerbaan niet uit een rubberen band maar uit vele draaiende rollers of wieltjes die motorisch kunnen worden aangedreven. Maar dat is overigens niet een noodzakelijke voorwaarde. Een lopende band wordt voornamelijk gebruikt tijdens de fabricatie van producten. Mensen kunnen daar producten assembleren en uiteraard kan dit ook volautomatisch gebeuren, bijvoorbeeld met behulp van robotarmen. Een rollenbaan wordt meestal gebruikt als vervoersmiddel binnen uw fabriek, supermarkt, groothandelaar of welke plek dan ook waar veel producten worden verwerkt. Bijvoorbeeld dozen die op een pallet of container worden gezet. Of om kisten mee te vervoeren. Voornamelijk afgeronde producten die al dan niet in dozen zijn verpakt kunnen efficiƫnt worden vervoerd op een rollenbaan. Mits u de rollenbaan zo nu en dan schoonmaakt en smeert hebt u hier verder geen omkijken naar. Het is meestal niet nodig om de rollenbaan te automatiseren. De rollers draaien namelijk snel genoeg als u de dozen een klein zetje geeft zodat u enorm op energiekosten kunt besparen. Kijkt u eens op onze website als u een rollenbaan of onderdelen voor een dergelijke baan wilt kopen: contimeta.nl

Zoekt u accessoires voor uw rollenbaan?

Niet alleen bent u bij ons aan het goede adres als u een gloednieuwe rollenbaan wilt kopen. U kunt er diverse onderdelen bestellen om uw rollenbaan mee te onderhouden of als u extra bochten of verlengstukken wilt toevoegen. Misschien gaat uw distributiecentrum uitbreiden en hebt u daarom vele extra onderdelen nodig. Vraag dan snel om een offerte en vul daar uw wensen en natuurlijk uw persoonlijke gegevens op in. We sturen u die zelfde middag nog een offerte toe. Weet u niet precies welk type rollenbaan u nodig hebt? Uiteraard staat onze klantenservice dan voor u klaar. We verkopen diverse type rollenbanen dus het is goed als u eerst de kat uit de boom kijkt. Zo vindt u in ons assortiment onder andere de volgende types:

  • Wissels,
  • Kogelbanen,
  • Harmonicabanen met extra bochten die tevens in de lengte uit elkaar getrokken kunnen worden,
  • Wieltjesbanen
  • En nog veel meer. Let ook op de dikte van de individuele rollers. Die kunnen qua omvang behoorlijk verschillen.

U hebt dus heel wat uit te zoeken en we kunnen het ons goed voorstellen dat u daar hulp bij nodig hebt. Stel daarom uw vragen door even te bellen met onze klantenservice of door een e-mail te sturen.

Vraag direct een offerte aan via onze website

Wilt u graag een rollenbaan bestellen? Dan kan dat direct vanaf onze website. Vergeet u niet om ook even verder te kijken? Wellicht zijn er andere artikelen waar uw bedrijf baat bij heeft. Zo verkopen we ook lopende banden, verpakkingsmachines en bijbehorend verpakkingsmateriaal. Alles voor uw fabriek of groothandelaar vindt u bij Contimeta. Wij zijn een totaalleverancier. Dat betekent dat we uw gehele pand kunnen inrichten met lopende banden, verpakkingsmachines of een rollenbaan. Geheel op maat. Ook leveren we de accessoires zoals tape, folie, dozen et cetera. Qua onderhoud kunt u ook op ons rekenen want we hebben een eigen serviceafdeling die 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaarstaat. Als u een toepassing hebt ontwikkeld en u wilt er graag professionele hulp bij, dan kunt u naar ons testcentrum komen in Utrecht. U vindt er al onze machines die u natuurlijk kunt uittesten. Onder het genot van een kop koffie leiden we u graag rond. Wilt u vervolgens direct een offerte aanvragen? Dan gaan we graag met u rond de tafel zitten. Maakt u van te voren wel even een afspraak?

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn