Met een IPL behandeling in Venlo voelt u zich zeker

14 januari 2019

Posted in Mens en gezondheid

Beharing is in onze samenleving not done. Toch blijft het groeien en kunnen we meermaals per week met een scheermes over onze intieme delen om alle haren weg te gaan. Met een IPL behandeling in Venlo is scheren verleden tijd. Een IPL behandeling in Venlo zorgt er namelijk voor dat uw lichaam permanent onthaard wordt. Bij Pur Beauty kunt u deze IPL behandeling in Venlo laten uitvoeren. Wij leggen u graag uit hoe een IPL behandeling in Venlo in zijn werk gaat en wat de voordelen voor u kunnen zijn om een IPL behandeling in Venlo uit te laten voeren.

Nooit meer scheermesjes na een IPL behandeling in Venlo

Een IPL behandeling in Venlo kan ongewenste of overmatige haargroei tegengaan. Door deze behandeling kunt u onbezorgd naar buiten stappen in een topje of korte broek, zonder dat uw zelfvertrouwen ermee omlaag gaat. Met een IPL behandeling in Venlo heeft u nog meer voordelen:

  • Geen scheermesjes meer kopen
  • Niet aan de slag met wax
  • Geen huidirritaties
  • Geen nieuwe haargroei meer op de behandelde plekken

Ontharen met een scheermesje of chemische producten kan uw huid irriteren, waardoor deze uitdroogt en kan beschadigen. Definitief ontharen door middel van een IPL behandeling in Venlo is daarentegen volkomen veilig voor uw huis. U kunt na de behandeling genieten van een prachtig gladde huid onder ongewenste haargroei. Zo kunt u bij ons terecht voor lichaamsbeharing zoals borsthaar, behaarde benen, armen en zelfs gezichtshaar. Met deze flitslicht methode wordt er gebruik gemaakt van IPL-energie en kan er een zeer gerichte permanente ontharing plaatsvinden. De haarzakjes worden hierbij kort verhit en op een veilige manier beschadigd, waardoor er geen haargroei meer mogelijk is. De behandeling geeft een snel resultaat en is minder pijnlijk dan de traditionele manieren van ontharing. Daarnaast treden er geen bijwerkingen als huidirritaties, ingegroeide haren of ontstoken haarzakjes op. Zoals u ziet heeft u alleen maar voordelen van een IPL behandeling in Venlo. Onze medewerkers kunnen u altijd adviseren over de behandeling en u daarbij nog meer informatie geven. Zo kunt u de scheermesjes en waxproducten in de winkel laten staan. Al onze behandelingen zijn tegen concurrerende tarieven. Zo betaalt u bij ons nooit teveel voor een behandeling. Uw zelfvertrouwen zal een boost krijgen door de behandeling en u zult merken dat niet alleen uw huid, maar ook uzelf zult stralen. Op onze website, https://purbeauty.nl/, kunt u terecht voor alle overige behandelingen en de bijbehorende prijzen. Zo kunt u uw gehele huid een make-over geven en met vernieuwde energie en zelfvertrouwen in het leven stappen.

Meer dan alleen ontharing in onze salon

Pur Beauty is uw beautysalon waar u terecht kunt voor verschillende ontharingsmethoden. Wij realiseren ons maar al te goed dat een verzorgd uiterlijk kan zorgen voor zelfvertrouwen. Een gezonde huid is daarom een waardevol bezit. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van verschillende gezichtsbehandelingen, zoals huidverjonging en acne-behandelingen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het verwijderen van pigmentvlekken in het gezicht of voedende dieptereinigingen. Ook voor manicure, pedicure, haarverzorging en haar-extensions staan wij graag voor u klaar. Wij maken tevens uitsluitend gebruik van natuurlijke en gecertificeerde producten met biologische ingrediƫnten. Wilt u meer informatie over onze behandelingen, heeft u nog vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. U kunt hier ook ons contactformulier invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Wij helpen u dan graag verder aan een geschikte behandeling om uw zelfvertrouwen een boost te geven.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn