Het stofferen van uw bank in Breda geheel naar wens

14 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een nieuw interieur hoeft niet altijd geheel nieuwe meubels te betekenen. U kunt ook voor het stofferen van uw bank in Breda gaan. Het stofferen van uw bank in Breda kan u het gevoel geven dat u nieuwe meubels heeft, zonder dat u hiervoor veel geld aan kwijt hoeft te zijn of met de meubels hoeft te sjouwen. Stofferen van uw bank in Breda kunt u laten doen bij Raadhuisstraat 3. Wij stofferen uw bank in Breda geheel naar wens, zodat u in een vernieuwde woning kunt zitten. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen, zodat u direct contact op kunt nemen voor het nieuwe uiterlijk van uw bank.

Grote merken bij het stofferen van uw bank in Breda

Het stofferen van uw bank in Breda kan voor verschillende doeleinden zijn. Zo zou het bijvoorbeeld kunnen dat de stof van uw bank versleten is, maar welke wel nog te lekker zit om te vervangen. Dan kunt u het stofferen van uw bank in Breda overwegen. Daarnaast zou het ook kunnen dat u gewoon een geheel nieuwe uitstraling aan uw interieur wilt geven. Daarnaast kunt u ook voor stofferen van uw bank in Breda kiezen als u een bank bij ons aanschaft. Wij hebben hiervoor verschillende merken in ons assortiment:

  • Wittmann
  • Casamilano
  • Prades
  • Soho Company
  • Frama

Daarnaast hebben wij nog meer merken, die wij u kunnen laten zien door u mee te nemen naar onze leveranciers. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om in de oriƫntatiefase meerdere modellen te zien en te proberen. Daarnaast hebben wij in onze winkel verschillende meubelstoffen op voorraad die toegepast kunnen worden op uw nieuwe stoel, bank of fauteuil. Als u bij ons komt voor het stofferen van uw bank in Breda, dan kunnen wij u verschillende mogelijkheden laten zien. Hier kunt u dan ook de verschillende stoffen en kleuren zien en voelen, zodat u een goed beeld heeft van hoe uw bank er uiteindelijk uit komt te zien. Indien u nog meer aan uw interieur wilt veranderen, kunnen wij ook de stoffering van uw wand, gordijnen, raambekleding, behang, tapijten en vloerbedekking verzorgen. Ook hier hebben wij een ruim assortiment aan stoffen en andere materialen voor, zodat u altijd een geheel kunt maken van uw woning. Onze medewerkers kijken ook hier graag met u mee om te zien welke mogelijkheden er aansluiten bij uw wensen en eisen. Begin daarom vandaag nog met oriƫnteren, zodat u snel in uw vernieuwde woning kunt genieten met het gezin.

Wij zijn meer dan alleen een winkel

Raadhuisstraat 3 is het adres waar u moet zijn voor een vernieuwd interieur. Wij hebben een groot scala aan verschillende woonaccessoires, een prachtige collectie stoffen, exclusief behang en een speciale verf met natuurlijke pigmenten. Daarnaast verzorgen wij samen met Buro Zuyver Interior Design en Concepts voor zowel particulieren en bedrijven. Ook kunnen wij een podium bieden aan diverse kunstenaars en ontwerpers in onze Gallery. Tevens hebben wij ook een serre en grote tuin, die uitermate geschikt zijn voor evenementen en workshops. Hiervoor kunt u het beste onze medewerkers voor de mogelijkheden vragen, zodat uw evenement of workshop tot in de puntjes geregeld kan worden. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de informatie, heeft u behoefte aan advies of wilt u de mogelijkheden met ons bespreken? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://raadhuisstraat3.com/. U kunt ook langskomen in onze winkel. Onze openingstijden staan vermeld op onze website. Onze medewerkers helpen u dan graag verder om de juiste keuze te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn