E-factureren neemt vlucht door overheid

25 januari 2019

Posted in Financiën en Verzekeringen

E-factureren neemt vlucht door overheidWellicht bent u al druk bezig uw organisatie over te laten stappen op e-factureren. De overheid, zowel de Nederlandse als Europese, vraagt van steeds meer bedrijven een accurate, digitale administratie. E-facturering wordt door de overheid straks gezien als een must, en daar moeten Nederlandse bedrijven rekening mee houden. Waar moet u aan denken bij e-factureren? Wat wil de overheid van u? Dat zijn belangrijke vragen waar steeds meer ondernemers tegenaan lopen. In dat soort gevallen is het prettig een beroep te kunnen doen op een deskundige partij. ICreative is zo’n partij, die alles weet over e-factureren, wat de overheid eist van u, en wat u hier concreet mee moet in relatie tot uw bedrijf. Interesse in de diensten van iCreative? Meer weten over e-factureren? Is de overheid ook een blok aan uw been, in uw ogen? Dat hoeft niet, als u contact opneemt met iCreative voor ondersteuning bij de overstap naar digitale facturatie. Al met de introductie van enkele simpele systemen kunt u voldoen aan de eisen van e-factureren die de overheid aan uw bedrijf stelt. Laat u daarom niet tegenhouden door nieuwe regelgeving, maar beweeg mee met deze ontwikkelingen. Onderzoek wijst bijvoorbeeld uit dat digitaal factureren en het verwerken van digitale facturen, een stuk goedkoper is dan papieren facturen in te scannen. Voor een bedrijf dat dagelijks tientallen facturen binnenkrijgt kunnen besparingen dan al gauw oplopen tot tienduizenden euro’s per jaar. Hiervoor is wel een actieve inzet nodig om leveranciers te bewegen tot het digitaal versturen van facturen. Ook hierover kan iCreative meedenken, omdat onze medewerkers dit soort situaties dagelijks meemaken. Zij weten het beste wat wel en niet werkt, en kunnen de transitie naar een digitale administratie doorgaans uitstekend begeleiden.

ICreative inzetten voor direct en indirect sourcing

Bedrijven hebben hoe dan ook te maken met direct en indirect sourcing. ICreative kan u helpen deze processen te optimaliseren en uw bedrijfsrisico te minimaliseren. Interesse? Kijk dan eens op icreativep2p.com. Hier vindt u meer informatie over de voordelen van samenwerking met iCreative op het gebied van sourcing. Wat kunt u verwachten als u een traject met iCreative opstart? Allereerst zal een expert op het gebied van uw behoefte, met u meedenken als het gaat om digitale facuratie of een andere vraag die binnen uw organisatie speelt. Zodra uw behoefte in kaart is gebracht, zal men op zoek gaan naar een oplossing die geschikt is voor uw organisatie. Mocht u tijdens dit traject meer mogelijkheden zien, dan kunt u dit altijd aangeven. Dan passen wij het programma aan zodat wij u kunnen voorzien van alles wat u nodig heeft om uw bedrijf op orde te houden.

Allround professionals

Kiest u voor samenwerking met iCreative? Dan kiest u voor samenwerking met professionals op het gebied van e-factureren en sourcing. ICreative biedt diverse oplossingen voor bedrijven die willen overstappen op het digitaal verwerken van facturen, en het versturen van digitale facturen. Er kan ook in hoge mate geautomatiseerd worden, zodat uw processen sneller en efficiënter verlopen. Dit bespaart tijd en geld, en kan zelfs schelen in de hoeveelheid fte’s die u kwijt bent aan een administratieve afdeling. Investeren in een samenwerking met iCreative kan direct tot goede resultaten leiden, waarbij u blijvend gebruik kunt maken van de kennis van iCreative. Ook als een project is afgerond kan iCreative op de achtergrond aanwezig blijven om eventuele problemen direct op te lossen. Zo maakt u met gemak gebruik van eventueel nieuw geïmplementeerde programma’s of werkwijzen, en kunt u vanaf het begin vertrouwen op een werkende totaaloplossing.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn