Waarom wij zijn overgestapt op kozijnen van kunststof

27 januari 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Waarom wij zijn overgestapt op kozijnen van kunststofOns huis was al vele jaren hoognodig toe aan een grondige renovatie. Wij hadden echter niet meteen het geld beschikbaar om dit te doen toen wij de woning kochten en dus hebben wij het eerst een paar jaar moeten uitzingen onder wat mindere omstandigheden. Vorig jaar hadden wij dan eindelijk genoeg budget om onze woning te gaan verbouwen. Een van de dingen die wij heel graag wilden, was onze kozijnen vervangen. Deze waren namelijk in zeer slechte staat en bovendien was het glas altijd nog enkel glas. De kozijnen waren daarbij ook nog eens helemaal verrot, dus wij zijn gaan kijken hoe wij deze het beste konden gaan vervangen. Wij meenden eerst dat wij gewoon voor hout wilden gaan, maar al snel hadden wij in de gaten dat tegenwoordig kozijnen van kunststof een veel betere keus is. Wanneer je voor kozijnen van kunststof kiest, kies je eigenlijk voor onderhoudsvrije kozijnen. Het enige wat je zo nu en dan even moet doen, is alles schoonmaken. Wij wilden echter wel graag kozijnen van kunststof kiezen die er natuurlijk uit zouden zien. Wij kenden de kozijnen van kunststof wel van oudere huizen die voorzien waren van plastic ramen en dat vonden wij helemaal niet mooi. Wij wilden kozijnen van kunststof die eruitzagen als hout omdat wij ook een heel mooie oude woning hebben. Omdat wij zelf op een gegeven moment vastliepen in onze zoektocht naar goede kozijnen van kunststof, hebben wij besloten om een expert in te schakelen. Deze hebben wij met veel zorg en aandacht gekozen. Wij zijn uiteindelijk in zee gegaan met de mensen van Benitech.nl. Deze firma is gespecialiseerd in kozijnen van kunststof en dat was precies wat wij nodig hadden. Wij hebben even contact opgenomen met de mensen van Benitech.nl en zij hebben ons geadviseerd om een keer een afspraak in te plannen met een van hun experts. Dat hebben wij gedaan en binnen een paar dagen hadden wij al een expert over de vloer.

Onze kozijnen van kunststof waren zeer betaalbaar

Toen wij eenmaal met de expert van Benitech een rondje door en om ons huis gingen doen, kregen wij allerlei goede adviezen te horen. Wij kregen te horen dat het belangrijk was om al onze ramen te vervangen. Wanneer je namelijk slechts een aantal van je ramen vervangt door kozijnen van kunststof dan zorgen de overige er nog steeds voor dat je kou lijdt in huis. Dat is niet alleen vervelend voor jezelf, maar ook voor je energierekening. Dat is namelijk een heel mooi bijkomend voordeel van het overstappen op kozijnen van kunststof. Deze kozijnen zijn geïsoleerd waardoor je dus geen energie verliest. Dat was voor ons heel prettig want hoe duurzamer wij onze woning konden maken, hoe beter het voor ons zou zijn. Wij zijn daarom ook erg blij dat wij met Benitech.nl in zee zijn gegaan want via dit bedrijf hebben wij heel goede adviezen gekregen over hoe wij onze woning het beste zo energiezuinig konden maken. Mocht u daarom ook graag kozijnen van kunststof willen aanschaffen, dan kan ik u dit bedrijf van harte aanbevelen.

Wij zijn heel blij met onze nieuwe kozijnen

Onze nieuwe kozijnen zijn nu een aantal maanden geleden geïnstalleerd en wij zijn heel erg blij dat wij dit hebben laten doen. Onze energierekening is meer dan gehalveerd en dat terwijl wij er nu veel warmer bij zitten. Kortom:

  • dit bedrijf heeft ons van heel goed advies voorzien
  • de kozijnen waren binnen een dag geïnstalleerd
  • wij betalen nu veel minder voor onze energierekening

Wilt u meer weten over dit bedrijf? Kijk dan even op Benitech.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn