Makelaars vergelijken doe je snel via verkoopmakelaaroffertes.nl

4 mei 2021

Posted in Nieuws

Als je op zoek bent naar een goede makelaar, dan is het belangrijk dat je van te voren het nodige onderzoek doet. Het is bijvoorbeeld belangrijk dat je weet wat in 2021 gemiddeld genomen gangbare makelaarskosten zijn. Je hebt vervolgens een referentiekader waar je makelaars qua kosten aan kunt toetsen. Dat betekent dat je ook makelaars kunt vergelijken. Niet alleen kun je de makelaarskosten van de verschillende makelaars vergelijken, maar je kunt de individuele makelaarskosten ook vergelijken met de gangbare makelaarskosten. Als een makelaar daar ver boven zit en ook nog eens veel duurder is dan alle andere makelaars, dan weet je waar je aan toe bent. Je kunt dan gaan kijken waarom dit specifieke kantoor zo duur is en of ze die hogere kosten ook waarmaken. Als ze stelselmatig huizen voor bedragen weten te verkopen die ver boven de vraagprijs liggen, dan is het de moeite misschien wel waard om in zee te gaan met deze duurdere makelaar. Maar als blijkt dat ze uiteindelijk niet per se veel succesvoller zijn dan makelaars die lagere tarieven hanteren, dan is het uiteraard beter om te kiezen voor de goedkopere optie. Makelaars vergelijken is dan ook niet iets dat je kunt overslaan. Als je namelijk geen makelaars gaat vergelijken, dan is het een soort loterij. Je kiest dan blind voor een specifiek makelaarskantoor en weet dus niet of de kosten die je maakt normaal zijn en je weet ook niet of er andere makelaars zijn die goedkoper zijn of betere service bieden. Dus voor je in zee gaat met een makelaar, is het zeker verstandig om eerst even makelaars te vergelijken. Dit kun je regelen via de website van verkoopmakelaaroffertes.nl. Hier kun je namelijk heel gemakkelijk offertes van makelaars vergelijken. Je ziet dan meteen wat voor tarieven ze hanteren, maar ook van welk constructie ze gebruik maken. Het kan zijn dat ze een makelaarscourtage hanteren, maar het kan ook zijn dat er een vaste prijs voor een pakket wordt aangeboden. Ook dat zijn zaken die je dus wilt vergelijken. Als je liever een courtage betaalt, dan moet je niet in zee gaan met de makelaars die een pakket aanbieden voor een vast bedrag. Vervolgens kun je wel kijken naar de makelaars met de laagste courtages. Als je zelf de bezichtigingen wilt regelen, dan kun je dat uiteraard aangeven op de site en vervolgens kun je dan makelaars gaan vergelijken. Op deze manier krijg je een meer realistisch beeld van de kosten, aangezien de kosten van de bezichtigen dan niet mee worden genomen in de vergelijking.

Surf naar de site en start met makelaars vergelijken

Als je makelaars wilt vergelijken, dan kun je dat snel doen via de site van verkoopmakelaaroffertes.nl. Het heeft uiteraard geen zin om makelaars uit het hele land met elkaar te gaan vergelijken. Daarom vul je eerst je postcode in van de woning die je wilt verkopen. Zo krijg je alleen offertes van makelaars bij jou in de buurt. 

Meer weten? Kijk dan op de website 

Mocht je meer willen weten over het vergelijken van makelaars, dan kun je terecht op verkoopmakelaaroffertes.nl. Je ziet op de site meteen ook een overzicht van de nodige voordelen waar jij van kunt profiteren als je gaat vergelijken. Denk bijvoorbeeld aan voordelen als: 

  • Bespaar tot wel 40%
  • Geheel gratis en vrijblijvend
  • Snel de juiste keuze

   

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn