Genieten in de zon doe je door te werken in Valencia

28 april 2021

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je een avonturier bent en graag mag genieten van de zon, dan is Nederland niet de plek voor jou om de rest van je leven door te brengen. Nederland is voor jou juist meer een soort veilige thuishaven waar je af en toe even naar terugkeert, om vervolgens je vleugels weer uit te slaan. Het mooiste zou zijn als je onbeperkte financiële middelen had om de hele wereld te ontdekken, maar zelfs dan zou de lol er misschien toch snel vanaf zijn. Als je af en toe een mooie reis kunt maken, dan geniet je daar waarschijnlijk meer van, dan wanneer je zonder moeite iedere maand naar een andere locatie kunt vliegen. Het wordt dan immers al snel normaal. Maar de kans dat je inderdaad zomaar altijd kunt gaan reizen is niet zo groot, want je hebt immers geld nodig. Wat je dus wel kunt doen is gewoon werken in het buitenland. Door te werken in verschillende landen, kun je immers heel makkelijk veel van de wereld zien. Je kunt in ieder geval genoeg baantjes vinden in Europese landen. Je kunt terecht op de site van gedma.nl als je op zoek bent naar vacatures. Zo kun je bijvoorbeeld gaan werken in Valencia. Valencia ligt in Spanje en dus heb je te maken met een hele zonnige stad. Het aantal zonuren ligt er logischerwijs een stuk hoger dan in Nederland en qua temperatuur heb je er niks te klagen. Als je gaat werken in Valencia, dan heb je in je vrije tijd dus genoeg te doen. Je kunt de stad verkennen, gewoon lekker in de zon gaan zitten en je kunt de nabije omgeving verkennen. Je bent immers eenmaal in Spanje, dus als je naar steden in de buurt wit reizen, dan pak je gewoon de trein of je huurt een auto. Valencia is immers je uitvalsbasis van waaruit je veel meer van Spanje kunt ontdekken. Je moet uiteraard werken in Valencia, maar zo verdien je dus ook je geld, zodat je de financiële middelen hebt om de rest van het land te bekijken. Mocht je gewoon naar de zon willen en ben je helemaal klaar met het Hollandse weer, dan kun je ook gaan werken in Valencia. Je hoeft immers niet per se de hele wereld te verkennen, want je kunt ook gewoon lekker in de zon gaan liggen. Je voelt je in ieder geval heel anders als je dagelijks die warmte op je huid voelt. Als je wit onthaasten, dan is werken in Valencia zeker geen slecht idee. 

Genieten in de zon doe je door te werken in Valencia

Kijk voor informatie over werken in Valencia op gedma.nl

Voordat je aan de slag kunt in Valencia, moet je wel weten of er vacatures open staan en of die vacatures bij jou en je opleiding passen. Daarom kun je het beste even op gedma.nl kijken. Daar vind je een overzicht van de vacatures voor banen in Valencia. 

Werken in heel Europa via gedma

Als je niet wilt werken in Valencia, maar liever aan de slag gaat in een ander Europees land, dan kun je terecht op de site van gedma.nl. Hier vind je namelijk vacatures in verschillende Europese landen zoals: 

  • Italië
  • Griekenland
  • Portugal
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn