Hier kunt u prachtige houten vloeren kopen

11 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Toen wij een half jaar geleden eindelijk de sleutel van onze nieuwe woning kregen, hebben wij meteen gekeken wat wij allemaal als eerste in orde moesten maken. Wij hebben namelijk een oude woning gekocht en daar moest veel aan worden opgeknapt. Een van de dingen die gedaan moesten worden, was dat de houten vloeren moesten worden vervangen. De houten vloeren die in het huis waren gelegd, waren namelijk hoog nodig aan vervanging toe. Wij hebben daarom gekeken waar wij goede houten vloeren konden kopen. Dat was geen eenvoudige opgave want het lijkt wel alsof je tegenwoordig alleen maar houten vloeren kunt kopen die zeer prijzig zijn zonder dat je daarvoor goede kwaliteit kunt krijgen. Wij hebben dan ook veel tijd gestoken in het vinden van een adres waar wij goede houten vloeren konden vinden. Wij kwamen op een gegeven moment terecht op de site van Lab21. Deze site was ons getipt door een bevriend koppel dat zelf hier ook haar houten vloeren had gekocht. Deze houten vloeren vonden wij heel erg mooi. Wij hadden deze houten vloeren al een keer gezien, maar wij meenden dat deze zeer duur waren en daarom niet voor ons weggelegd. Dat bleek echter een verkeerde aanname te zijn. Toen wij namelijk op de site van Lab21.nl gingen kijken, zagen wij dat wij hier heel veel mooie vloeren konden krijgen die zeer geschikt waren voor onze woning. Bovendien zagen wij dat deze vloeren heel gunstig geprijsd waren. Veel van de aangeboden vloeren gingen voor minder dan vijftig euro per vierkante meter over de toonbank. Dat was voor ons echt een buitenkansje en wij hebben dan ook niet lang gewacht met het bestellen van een dergelijke vloer. Mocht u momenteel ook graag een mooie vloer willen kopen, dan raad ik u van harte aan om even naar Lab21.nl te komen kijken.

Wij kochten hier twee verschillende houten vloeren

Wij wilden graag een vloer kopen voor onze woonkamer, maar wij wilden ook een kopen voor onze hal. Deze twee ruimtes zijn niet met elkaar verbonden en vandaar dat wij graag twee verschillende houten vloeren wilden kopen. Deze moesten echter wel goed op elkaar aansluiten qua kleur. Wanneer dit namelijk niet zo zou zijn zouden deze houten vloeren met elkaar vloeken en dat is niet wat je wilt. Vandaar dat wij zijn gaan kijken welke mogelijkheden er allemaal waren. Het mooie aan Lab21.nl is dat je hier alles kunt eisen en dat men nog steeds optimaal keus heeft. Waar wij bij andere adressen voor een dichte deur kwamen te staan met onze eisen, daar hadden wij bij Lab21.nl eigenlijk nog altijd teveel keus. Dat maakte het daarom ook niet eenvoudig om een keus te maken. Gelukkig is het uiteindelijk wel gelukt en wij hebben heel mooie vloeren voor een heel goede prijs kunnen kopen. Wij hebben ook nog een korting weten te regelen en dus hebben wij hier voor een heel scherpe prijs kunnen kopen wat wij nodig hadden.

Onze vloeren zijn door een vakman gelegd

Omdat wij zelf niet heel handig zijn en wij bovendien graag wilden dat de vloeren perfect gelegd zouden worden, hebben wij aan de mensen van Lab21.nl gevraagd of zij iemand konden sturen die de vloeren voor ons kon leggen. Dat was geen enkel probleem en in een mum van tijd hadden wij een vakman over de vloer. Kortom:

  • wij zijn zeer tevreden met onze aankoop
  • wij hebben hier precies de vloeren kunnen vinden die wij wilden
  • wij raden deze aanbieder aan iedereen aan

Wilt u meer weten? Kijk dan even op de site van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn