Gratis juridisch advies bij het Juridisch Loket in Zoetermeer

14 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

De meeste zaken kunt u vaak alleen af. Bij sommige dingen heeft u wellicht juridisch advies nodig, waarmee u weer vooruit kunt. Hiervoor kunt u terecht bij een Juridisch Loket in Zoetermeer. Hierbij krijgt u gratis juridisch advies, zodat u de eerste stappen zelf kunt ondernemen. Daarnaast is, zodra u eerst contact hebt gezocht met het Juridisch Loket in Zoetermeer, de eigen bijdrage bij een advocaat goedkoper. Een van deze advocatenkantoren waar u korting krijgt op uw eigen bijdrage als u eerst naar het Juridisch Loket in Zoetermeer gaat, is Advocatenkantoor Franken. Dit advocatenkantoor is gespecialiseerd in verschillende soorten recht, waaronder familie-, informatica- en arbeidsrecht. Wij vertellen u graag meer over het Juridisch Loket in Zoetermeer en wat wij hierin kunnen betekenen.

Bij het Juridisch Loket in Zoetermeer heeft u altijd een plan van aanpak

Het Juridisch Loket in Zoetermeer is uw steunpunt als het gaat om gratis juridisch advies. Zo bieden wij de mogelijkheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met een advocaat, een juridisch probleem voor te leggen en uiteindelijk een gedegen juridisch advies te verkrijgen. U kunt bij het Juridisch Loket in Zoetermeer terecht voor advies over de volgende rechten:

  • Wonen en buren
  • Wonen en inkomen
  • Familie en relatie
  • Politie en justitie
  • Aankopen en garantie
  • Schulden en incasso

Bij het Juridisch Loket in Zoetermeer krijgt u op basis van de informatie die u geeft informatie over deze onderwerpen. Dit is altijd op juridische wijze, waardoor u weet hoe u een bepaald probleem op gedegen wijze aan kunt pakken. Daarnaast kunnen wij u ook een voorbeeldbrief tonen, zodat u weet wat u op kunt schrijven in het geval een brief nodig is. Zodra de stap naar het Juridisch Loket in Zoetermeer niet leidt tot het resultaat dat u wenst, kunt u naar een advocaat stappen. Daarnaast kunnen wij bij het Juridisch Loket in Zoetermeer ook al het advies geven en eventueel helpen bij de doorverwijzing naar een advocaat. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en weet u gelijk of u een zaak heeft of het eerst op een andere manier op moet lossen. Als u bij het Juridisch Loket in Zoetermeer bent doorverwezen naar een advocaat, komt u bij ons advocatenkantoor terecht. Middels een vrijblijvend intakegesprek van een half uur weet u gelijk welke vervolgstappen er ondernomen kunnen worden en wat onze werkwijze is bij uw zaak. Indien u het half uur overschrijft, worden er extra kosten in rekening gebracht. Echter kunt u wellicht voor een toevoeging in aanmerking komen. Hierbij wordt een LAT-vergoeding (Licht Advies Toevoeging) aangevraagd en wordt alleen de eigen bijdrage betaald. Hier kunt u echter korting op krijgen door eerst naar het Juridisch Loket in Zoetermeer te gaan.

Uw zaak eenvoudig opgelost met ons advocatenkantoor

Advocatenkantoor Franken is uw specialist op het gebied van recht. Wij zijn een advocatenkantoor dat gespecialiseerd is in verschillende soorten recht, waaronder informaticarecht, familierecht en arbeidsrecht. Dit doen wij tegen schappelijke tarieven, waar wij eventueel ook de LAT-vergoeding aan kunnen verbinden. Bij ons bent u ervan verzekerd dat uw zaak eenvoudig en snel opgelost is. Wij staan voor zowel een professionele als persoonlijke aanpak, waardoor u zich snel op uw gemak zult voelen in onze praktijk. Wilt u meer informatie en advies of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://advocatenkantoor-franken.nl. U kunt hier ook ons contactformulier invullen. Onze medewerkers komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug om al uw vragen te beantwoorden. Samen met u brengen wij uw zaak tot een groot succes.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn