Een zeer prettige bloemist in Purmerend

6 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als wij bloemen en planten voor ons bedrijf nodig hebben, dan kopen wij die altijd bij PP Bloemen en Plantenshops in Purmerend. Zij zijn veruit onze favoriete bloemist in Purmerend en we weten gewoon dat we hier de beste bloemen en planten kunnen krijgen voor ons bedrijf. Wij zijn als zalencentrum zeer actief in de markt en bieden onze zalen aan voor verschillende doeleinden. Van bruiloften en partijen tot conferenties, lezingen en beurzen. We hebben dan ook een aantal zalen beschikbaar, die met de juiste aankleding zeer geschikt zijn voor verschillende doeleinden. Daarnaast hebben we een B&B waar gasten kunnen overnachten als ze van ver moeten komen voor een happening in één van onze zalen. Zowel voor de aankleding van de zalen als voor de B&B maken wij gebruik van deze bloemist in Purmerend, die wij hebben ontdekt via ppbloemenenplantenshops. We kunnen hier gemakkelijk planten en bloemen bestellen.

  • Ze worden altijd op tijd geleverd
  • De planten en boeketten zijn kwalitatief zeer goed
  • Ze hebben een heel divers assortiment
  • Maatwerk is daarnaast geen enkel probleem

Onze bloemist in Purmerend is daarmee een vaste partner geworden in de levering van de bloemen voor onze dienstverlening.

De meest veelzijdige bloemist in Purmerend

Wanneer we kijken naar onze zalen, dan hebben we regelmatig te maken met bruiloften en de aankleding met bloemen en planten is daarbij heel belangrijk. Het is per bruidspaar verschillend wat de wensen zijn en wat het budget van het bruidspaar is. We vinden het wel belangrijk dat we ook een stukje service verlenen en daarom bieden we vaak de bloemen aan binnen de huurprijs van de ruimtes. Zo weten we zeker dat de aankleding in orde is en met onze bloemist in Purmerend hebben we afspraken gemaakt voor de levering van deze bloemen. Ze weten precies wat onze dienstverlening is en hoe belangrijk het is dat we de juiste aankleding met bloemen en planten hebben. Het meedenken in de mogelijkheden is daarbij voor ons een heel groot pluspunt, want dit hebben we wel echt nodig. Onze bloemist in Purmerend is daarnaast erg creatief. Ze maken een prachtig geheel met de mooiste bloemen die passen bij het evenement dat er op dat moment bij ons plaatsvindt.

Van zakelijk tot heel persoonlijk

We hebben in het verleden vele bruiloften mogen verzorgen, maar het is ook wel eens voorgekomen dat we hebben meegewerkt aan een uitvaart. Een tijdje geleden had een uitvaartcentrum ruimte nodig om een condoleance te houden en deze ruimte hadden ze zelf niet beschikbaar. Het was druk, hoe gek dat ook klinkt, en aangezien ze bekend zijn met onze kleinste ruimte hebben we die voor deze gelegenheid ingericht. We hebben met onze bloemist in Purmerend afgesproken dat zij de rouwarrangementen zouden verzorgen en ook dit hebben ze zeer sfeervol gedaan. Dit soort flexibiliteit kunnen wij goed gebruiken en niet alleen voor onze zalen, ook voor de B&B. Wij zijn altijd op zoek naar een mooie en landelijke uitstraling. Hortensia’s en andere grote bloeiende planten doen het altijd erg goed op ons terras en wij weten dat de bloemist in Purmerend deze voor ons selecteert. Het komt regelmatig voor dat we even contact opnemen en dat er direct wordt meegedacht over mogelijke planten en bloemen voor onze B&B en dat vinden wij erg leuk. Het voelt daarmee alsof onze plek ook een inspiratie vormt voor onze bloemist in Purmerend, omdat ze zo begaan zijn met hun product en met de plaats waar dit terecht komt. We zijn er elke keer weer van verzekerd dat we dankzij onze bloemist in Purmerend de beste sfeer kunnen creëren die er mogelijk is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn