Gewoon raamfolie online bestellen tegen scherpe prijzen

1 december 2018

Posted in Auto's en Motoren

Ik ben samen met twee vrienden van me een bedrijfje begonnen. Ongeveer twee jaar geleden hebben we contact gelegd met een bandendistributeur die tegen scherpe prijzen aan winterbanden en zomerbanden voor ons kon komen. Hij wist ook nog een oud bandenapparaat te staan die we konden gebruiken om de eerste fase van ons bedrijfje te overleven. We huurden iemand in die een website kon maken en gingen aan de slag met het verwisselen en verkopen van banden. Het liep goed, en binnen de kortste keren kwamen er meer verzoeken binnen:

  • Vervangen of schoonmaken van de remmen;
  • Vervangen van uitlaten;
  • Accu’s en bougies vervangen;
  • Olie verversen en airco bijvullen.

Daar hadden we op dat moment de capaciteit niet voor, maar na een geslaagd zomerbandenseizoen hadden we ineens kapitaal om meer te gaan doen. We besloten om raamfolie online op de website te zetten samen met het aanbieden van beurten en het nakijken van de auto om samen met de klanten tot een oplossing te komen. Voor alle onderdelen hadden we distributeurs, behalve voor goed raamfolie. Gelukkig was raamfolie online bestellen geen enkel probleem toen we op de website van Tintacar terecht kwamen (tintacar.nl).

Raamfolie online bestellen en direct laten plaatsen

We raden onze klanten aan om raamfolie online te bestellen en vervolgens door ons te laten plaatsen. We kunnen indien gewenst ook zelf raamfolie online bestellen, maar de prijs van het folie blijft hetzelfde, dus dat is niet direct de meest handige optie. Door raamfolie online te bestellen kunnen de klanten de kosten opdelen. Wanneer je in augustus raamfolie online bestelt en dit begin september laat plaatsen door ons, spreid je de kosten zonder in te leveren op de kwaliteit. Wij plaatsen het raamfolie op de professionele manier met alle juiste gereedschappen. Zo weet je zeker dat het raamfolie online bestellen en door ons laten plaatsen zorgt voor een kreukvrij en glad resultaat. Raamfolie online bestellen moet overigens wel bij Tintacar gebeuren, we plaatsen nauwelijks of geen raamfolie dat elders besteld is omdat de kwaliteit van raamfolie online veel te ver uiteenloopt en wij ons bedrijfje graag leuk en schadevrij willen houden. Er wordt door ons uiteraard garantie verstrekt op het werk. De garantie op het raamfolie zelf is niet aan ons omdat dit niet bij ons besteld wordt. We hebben in de anderhalf jaar dat we dit aanbieden nog geen enkele klacht gehad, alleen mensen die terug zijn gekomen om meer ramen te laten tinten omdat het zo goed bevalt.

Een bedrijfje dat een onderneming werd

Van de twee vrienden en ik is nog maar één persoon over. Johan is verder gegaan en heeft een nieuwe locatie geopend. Het schrijven van dit stukje is het laatste dat ik voor het bedrijf doe omdat ik hierna verder ga werken aan een ander project. Door alle ervaringen met raamfolie en autoruiten is mijn interesse bij autoglas komen te liggen en ga ik hier een bedrijf in opzetten met een andere inslag dan de overige mensen hebben. Ik weet dat Johan in ieder geval minstens vier mensen gevonden heeft die voor hem gaan werken en het bedrijf voort gaan zetten op een nog betere en bredere manier. Alle klanten hebben bericht gekregen over de verandering en hebben ook het nieuwe adres. Mocht je een klant zijn en je laat de banden bij ons verwisselen, dan is het goed om te weten dat Johan het eerste half jaar gratis opslag van de banden aanbiedt in zijn bandenhotel. Praktisch wanneer je niet elke keer zelf wilt lopen slepen met winterbanden en zomerbanden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn