Wat is een moeder armband?

1 december 2018

Posted in Sieraden en Accessoires

Afgelopen maand is mijn schoonzusje bevallen van een kerngezonde dochter. Uiteraard kon ik niet blijer zijn voor mijn broer en haarzelf. Naast ontzettend schattige kleren die ik al direct bij het begin van haar zwangerschap had aangeschaft, wilde ik ook nog graag een nog veel origineler cadeau geven bij de geboorte van mijn nichtje. Een vriendin van mij had me getipt aan een moeder armband. Ik had daar zelf nog nooit van gehoord, maar die vriendin had blijkbaar een van haar goeie vrienden ook zo’n moeder armband gegeven bij de geboorte van hun kind. Ze mailde mij de website door van het bedrijf: toejoesieraden. Toen ik daarop ging kijken was ik meteen verkocht. Ik zag ontzettend mooie, speciale armbanden voor zowel moeder als kind. Het kan daarbij gaan om verschillende modellen, maar vaak precies dezelfde in verschillend formaat. Deze moeder armband is dus geschikt voor de moeder zelf, maar ook voor het kindje.

Leukste moeder armband vind je hier

Ik was zo enthousiast dat ik meteen ben gaan kijken hoe ik er eentje zou kunnen aanschaffen. Zoals ik al zei zijn er verschillende modellen waaruit gekozen kan worden. Toen ik echter iets verder ging kijken dan alleen de plaatjes, kwam ik erachter dat ik ook nog de namen van de kinderen of moeder zou kunnen laten graveren in de moeder armband. Dat niet alleen, als ik verder nog graag dingen wilde aanpassen qua kleur of model, dan hoefde ik dat alleen maar door te geven aan de klantenservice en dan zouden zij samen met mij proberen om daar een mooi ontwerp, helemaal naar mijn wensen, van te maken. Het was zelfs zo, dat zij me ook nog konden adviseren in een nog mooiere moeder armband die helemaal perfect bij de stijl van mijn schoonzusje zou passen. Ik was zo blij dat ik een origineel en prachtig cadeau had gevonden, maar toen ik hoorde dat je hem nog helemaal kon personaliseren, was ik helemaal verkocht.

5 redenen om een moeder armband te kopen

Via de website www.toejoesieraden.nl/moeder-armband/ vind je de mooiste moeder armband in allemaal verschillende modellen. Zo kan je denken aan sieraden van:

  • Houten knopen
  • Leer
  • Gekleurde kralen

Er zijn nog heel veel meer keuzes die te maken zijn en heel vaak kan ook nog het een en ander gecombineerd worden. Ook als je een zoon hebt gekregen is het nog steeds erg leuk om een moeder armband te krijgen. Er zijn ook genoeg stoere modelletjes bij die ook weer voorzien kunnen worden van je eigen persoonlijke voorkeur. De website werkt naar mijn mening ontzettend prettig. Op een aantal foto’s van goede kwaliteit kan gezien worden om welke producten het gaat. Verder kan er vanaf de website dus besteld worden en uiteindelijk zou je daar ook je naam of de naam van de zoon of dochter aan kunnen doorgeven, zodat die op de moeder armband gedrukt wordt. Vervolgens wordt het product bij je thuis bezorgd, waar ik zelf ook heel erg blij mee was. Ik ben best druk door de week en had eigenlijk geen tijd om een bijzonder cadeau ergens in een winkel te vinden. Daar zou ik dan echt alweer uren naar op zoek moeten zijn, maar juist door even op de website te kijken, vond ik heel snel mijn perfecte cadeau. Toen ik uiteindelijk dit product thuisgestuurd kreeg, was ik helemaal enthousiast. Ik wist zeker dat mijn schoonzusje hem ook prachtig zou vinden. Het was helemaal in haar stijl gemaakt. Een paar dagen later was ik op kraamvisite bij haar en toen gaf ik het aan haar. Ze vond het prachtig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn