Ict bedrijven Nieuwegein

1 december 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als organisatie is een goed bedrijfsinformatiesysteem steeds meer noodzakelijk voor goedlopende bedrijfsprocessen. Met ict bedrijven Nieuwegein zorgt u niet alleen voor het goede systeem, maar ook voor een die naar behoren werkt. Met het inrichten en bouwen is een organisatie niet geholpen. Het systeem moet werkbaar zijn voor de medewerkers en alleen door dit uit te voeren, wordt duidelijk of het systeem ook aansluit bij de bedrijfsprocessen. Om dit in goede banen te leiden heeft u een expert nodig van ict bedrijven Nieuwegein als Sense4U. Zij zijn gespecialiseerd in bedrijfssystemen en het vinden van efficiënte ICT oplossingen van diverse organisaties. Zij weten dat dit zo snel mogelijk ingevoerd moet worden, zonder dat de organisatie daar te veel hinder van ondervind. Een van hun belangrijkste uitvoeringen is het testen van het bedrijfsinformatiesysteem. Dit doen zij efficiënt en effectief mogelijk zodat de core business van een organisatie nog steeds draaiende kan blijven. Niet alleen testen zij de functionaliteit van een systeem, maar ook risico’s die met het programma gepaard gaan. Uiteraard wordt een systeem gebouwd om zo veel mogelijk risico’s te vermijden. Om er zeker van te zijn dat risico’s tot het minimum beperkt zijn, maakt u gebruik van de expertise van ict bedrijven Nieuwegein als Sens4U.

De testprocessen van ict bedrijven Nieuwegein

Dat is het doel van testen door de ict bedrijven Nieuwegein. Er wordt bekeken wat de gevolgen zijn bij bepaalde omstandigheden of acties binnen het bedrijfsinformatiesysteem. Alleen op deze manier weet u dat het systeem helemaal geschikt is om operationeel te gaan en weet u hoe te reageren mocht er toch iets mis gaan gedurende de uitvoering van de processen. Het is daarom belangrijk dit uit te laten voeren door een specialist. Neem de website sense4u.nl door om uit te zoeken wat Sense4U voor u kan doen op het gebied van:

  • Het verzorgen van een demo on-site voor het gestructureerde testproces in combinatie met Agile/SCRUM.
  • Doorlichting van de volwassenheid van het testproces binnen uw organisatie middels TMMi (Test Maturity Model integration).
  • On-site workshops over het testproces met uw projecten als uitgangspunt.
  • Detachering van testprofessionals.

Voor een gestructureerde aanpak doorlopen zij ook hiervoor een vaste procedure. Ook deze staat vermeld op de website. Het geeft duidelijkheid over de professionaliteit van Sense4U als een van de ict bedrijven Nieuwegein. Alle testen die zij uitvoeren vallen binnen de kaders van de TMAP en ISTQB richtlijnen en worden als dusdanig gecertificeerd.

Detachering om u te ontlasten

Alle bedrijven hebben een goed werkend bedrijfssysteem nodig, maar niet alle organisaties hebben de mensen hiervoor. Daarom vallen zij terug op ict bedrijven Nieuwegein als Sense4U die de professionals in hun portefeuille hebben. Het gebruik van het bedrijfssysteem hoeft daarmee niet lang uitgesteld worden. Met hun testprofessionals kan het hele proces doorgezet worden en ook nog volgens de juiste processen uitgevoerd worden. Met detachering hoeft u de medewerkers niet in dienst te nemen, maar blijven onder de verantwoordelijkheid van Sense4U vallen. Hiermee vallen zij ook onder de TMAP en ISTQB richtlijnen. Met een TMAP en ISTQB certificatie bent u verzekerd van een kwalitatief bedrijfssysteem. De medewerkers van Sense4U kunnen deze certificatie bij u verzorgen. Allemaal beschikken zij over de juiste certificatie voor een deskundige testprocedure op uw bedrijfssysteem. Zij werken allemaal volgens het TMMi systeem waarin het testproces goed geregistreerd wordt en de prioriteiten beoordeeld worden. Neem contact op met ict bedrijven Nieuwegein Sense4U en vraag een gesprek aan met een van de testmanagers. Wanneer u geïnteresseerd bent, wordt u een demo getoond die u een indruk geeft van het gestructureerde testproces.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn