De beste bruidsjurken vind je gewoon online

25 maart 2016

Posted in Webwinkels en Webshops

Gezien het feit dat je deze tekst leest is de kans groot dat de dag dat je gaat trouwen eindelijk is aangebroken. Misschien droom je er al over sinds je vroegste kindertijd. Het is niet gek, want trouwen lijkt in het DNA te zitten van elke vrouw. Mocht het toch niet in je DNA zitten, dan ben je een uitzondering op de regel. Het is niet voor niets dat je dagelijks op een zender als TLC een programma kunt kijken waarin dames op zoek zijn naar perfecte bruidsjurken. Het blijft ook niet beperkt tot één programma, je kunt meerdere programma’s kijken waarin bruidsjurken centraal staan. Het idee is bij elke programma hetzelfde. Een vrouw is bezig met haar trouwerij en natuurlijk moet alles perfect zijn. Vaak past deze mevrouw verschillende bruidsjurken en hoopt zo op de goedkeuring van een entourage bestaande uit vrienden en familie. Het moge duidelijk zijn dat het uitzoeken van bruidsjurken niet iets is wat je zomaar even doet. Aangezien trouwen in principe een eenmalige gebeurtenis is waarbij je je voor de rest van je leven verbindt aan je partner, moet alles natuurlijk perfect zijn. Je wilt dus geen overhaaste beslissingen nemen als het op de juiste bruidsjurken aankomt. Er is genoeg keuze wat betreft bruidsjurken, maar er is natuurlijk maar één bruidsjurk die echt helemaal bij jou, je lichaam en je persoonlijkheid past. Sommige vrouwen weten precies wat ze willen als het bruidsjurken betreft. Dit zie je ook terug in de bovengenoemde programma’s. Deze vrouwen weten de verkoper/verkoopster precies te vertellen wat voor soort bruidsjurk ze willen. Andere vrouwen hebben geen idee en weten soms door de enorme hooiberg geen enkele speld te vinden of, als ze wel een speld vinden, dan hebben ze niet door dat ze de speld gevonden hebben. Dit is overigens ook een reden dat veel aankomende bruiden hun moeder of beste vriendin(en) meenemen, zodat zij aan kunnen geven of de bruidsjurk een speld is of niet. Het is dus soms erg lastig om de juiste bruidsjurken te vinden voor de aankomende bruid. Het wordt natuurlijk extra lastig door het idee dat de jurk perfect moet zijn. Je draag de jurk immers maar één keer in je leven en je kan niet denken dat als het een jurk is die niet perfect is, dat je dan de volgende keer gewoon een perfecte jurk koopt. Het is dus een alles of niets aankoop en dat maakt het uitzoeken van bruidsjurken dus extra spannend. Gelukkig kan je tegenwoordig online op je dooie gemakje door allerlei verschillende bruidsjurken browsen om inspiratie op te doen, maar natuurlijk ook gewoon om de perfecte bruidsjurk te kopen.

De bruidsjurken van valkengoed.nl

Als je naar een website zoals valkengoed.nl gaat, dan kom je meteen in aanraking met een modern en zeer uitgebreid assortiment. Ben je een vrouw die niet precies weet wat ze wil, dan kun je via een website zoals valkengoed.nl prima voor jezelf ontdekken wat je mooi vindt. Het kan immers maar zo gebeuren dat je op de site rondkijkt en op een foto van een bruidsjurk klikt en dat je hart opeens sneller begint te kloppen. Dit is een goede indicatie van je eigen preferentie. Via dit anker kun je dan naar andere vergelijkbare bruidsjurken kijken. Het kan uiteindelijk ook best zo zijn dat de jurk die je hart sneller deed kloppen ook de jurk is waarin je aan het altaar verschijnt. Punt is dat je een website als valkengoed.nl prima als inspiratiebron voor bruidsjurken kunt gebruiken. De bruidsjurken van valkengoed.nl komen uiteraard in verschillende soorten en maten en er is dus altijd wel een jurk te vinden die bij je past. Je hebt uiteraard de keuze uit verschillende merken. Om je alvast een indruk te geven welke merken je zoal kunt krijgen bij valkengoed.nl, volgt hieronder een kort overzicht van alle merken.

 • Blue & Enzoani
 • Cosmobella
 • Creations of Leijten
 • Cymbeline
 • Demetrios
 • Ian Stuart
 • Ladybird
 • Linea Raffaelli
 • Marylise
 • Modeca
 • Pronovias
 • Rembo Styling
 • San Patrick
 • Sincerity
 • White One

Zoals je dus al kunt zien hebben ze vrijwel alle bekende merken wat betreft bruidsjurken, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat jouw merk er niet tussen zit.

Hoe kan ik de jurken passen als ik bij een webwinkel bestel?

Je zou nu kunnen denken dat het geen goed idee is om een bruidsjurk via een website te bestellen. Als het inderdaad zo belangrijk is en als je er inderdaad zo goed over na moet denken, dan is het toch veel beter om naar een fysieke winkel te gaan, zodat je de bruidsjurk kunt passen? Op die manier kun je tenminste zien of de jurk ook echt bij jouw en je lichaam past. Dat is waar en een terecht punt dat je kunt aandragen om ervoor te kiezen om naar een fysieke winkel te gaan. Het is echter wel zo dat je de bruidsjurken van valkengoed.nl gewoon kunt passen. Je kunt een afspraak maken bij de bruidsmode zaak en vervolgens kun je, net als in de bovenstaande programma’s, samen met je vriendinnen en je (schoon)moeder langskomen om de jurken te passen. Tevens kun je dan natuurlijk ook direct advies vragen aan de verkoopsters en verkopers. Zij hebben vaak een beter beeld van wat bij je past door hun jarenlange ervaring met bruidsjurken. Kortom, je kunt de site gebruiken als inspiratiebron en daarna kun je alle jurken die je leuk vindt passen en gebruik maken van professioneel advies.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn