Het artikelen plaatsen

24 maart 2016

Posted in Nieuws

Digitale-etalages - Artikelen plaatsenWilt u graag artikelen plaatsen over uw eigen website maar hebt u geen idee hoe u dit het beste aan kunt pakken? Lees dan vooral verder want via onze website kunt u artikelen plaatsen! Met artikelen plaatsen bedoelen we niet zo maar teksten die willekeurig op onze site terecht komen. Die schrijven we namelijk voor u op basis van de gegevens die op uw website te vinden zijn. Dit artikelen plaatsen is dan ook een handige vorm van internetmarketing. Misschien bent u wel een beetje thuis in de linkbuilding en het schrijven van SEO teksten. Die teksten moeten ook weer op sites komen te staan. Zogenaamde verzamelsites die niemand eigenlijk ooit zal zien maar het kan ook via backlinks. Door uw sitenaam in een blog op een andere site te nomen kunt u een hogere plek in de Google eindresultaten behalen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Kies dan voor onze site. Onze verzamelwebsite is namelijk wel een erg populaire website waar de SEO teksten prijken en veel gelezen worden. Dat is dus heel wat anders dan op andere websites en maakt het artikelen plaatsen voor u vast en zeker erg aanlokkelijk. Hebt u een leuke website en kunt u wel wat promotie gebruiken? Neemt u dan eens contact met ons op. Het komt vaak voor dat wij onze eigen onderwerpen kiezen. Vinden we een Nederlandse website erg goed, dan zetten we dat bedrijf graag in het zonnetje. Het staat u geheel vrij om uzelf aan te melden. Daar doen we beslist niet moeilijk over. Zolang u maar wel begrijpt dat het ons goed recht is om te bepalen of we artikelen plaatsen over uw site. Wacht dan ook niet langer maar vul het speciale online contactformulier in dat u kunt vinden op onze site onder het kopje “contact”. Geef de sitenaam, uw bedrijfsnaam en contactgegevens zoals een e-mailadres op en we komen zo spoedig mogelijk bij u terug. Omdat onze service van het artikelen plaatsen gratis is, begrijpt u wel dat we alleen het beste van het beste willen aanbieden en daarom wel eerst de kat uit de boom gaan kijken. Zijn we tevreden met uw aanbod? Dan kan het artikelen plaatsen wat ons betreft beginnen en bent u weldra hoog in Google te vinden.

Lees hier alles over het artikelen plaatsen

Artikelen plaatsen wijzelf, daar mag geen twijfel over bestaan. We krijgen soms deze leuke teksten aangeleverd. Dan zoeken we de site wel nog even uit, plaatsen er leuke plaatjes bij en geven het een plekje op onze website. U kunt op diverse manieren onze site volgen.

  • Zo kunt u gebruik maken van de ingebouwde zoekmachine als u al precies weet wat u zoekt, maar u geen zin hebt om zover naar beneden te scrollen. Dat is niet zo vreemd, we hebben dagelijks vele updates want het artikelen plaatsen gaat bij ons in principe de hele dag door.
  • Ook kunt u op die diverse categorieën klikken zodat de hoeveelheid sites behoorlijk verkleind wordt.
  • Hebt u ooit een tekst gelezen maar kunt u die tekst niet zo snel terugvinden? Weet u nog wel wanneer dit ongeveer was? Dan kunt u ook in het archief op zoek gaan naar de maand waarin u dat artikel las. Grote kans dat u dan weer snel de link naar de site gevonden hebt.

Ook kunt u het artikelen plaatsen op de voet volgen. Dat is misschien de beste manier. Hebt u een interessante website gevonden, bookmark de site dan meteen om de site nooit meer kwijt te raken. Zoals we daarnet al zeiden doen we de hele dag door aan artikelen plaatsen dus als u eens per dag langskomt dan zult u zien dat er een hoop interessante onderwerpen bij zijn gekomen. U kunt onze site ook wel beschouwen als portaal naar de beste bedrijven die er in dit land te bieden zijn. We zorgen er dan ook voor dat alle gegevens kloppen en u na het lezen van een dergelijk artikel direct weet wat u voor vlees in de kuip hebt liggen. Neemt u vervolgens een kijkje op de site die u op het oog hebt en bestel vandaag nog een artikel of dienst.

Hebt u nog vragen? Schroom dan niet langer maar klim in de pen

Hebt u nog vragen over het artikelen plaatsen? Wilt u graag uw bedrijf aanbieden? Of hebt u vragen over onze website an sich? U kunt altijd gebruik maken van het al eerdergenoemde formulier. Wij doen er alles aan om u tijdens kantooruren binnen enkele uren terug te mailen. Artikelen plaatsen via onze website is erg populair dus u begrijpt wel dat de te vinden websites niet de minste zijn. Online bestellen heeft dan ook zeker de toekomst. Veel producten en diensten in winkels in de fysieke buitenwereld zijn meestal ook online te verkrijgen. Vaak zelfs via diezelfde bedrijven. Het implementeren en gebruiken van een webwinkel heeft voor dergelijke bedrijven immers als grote voordeel dat ze er hun reikwijdte mee kunnen vergroten. Zeker als u een beetje in een uithoek van het land gevestigd bent, dan is de stap naar het internet al snel gemaakt. Voor veel klanten is het een grot voordeel: ze hoeven er hun huis niet eens meer voor uit. U bespaart niet alleen veel geld aan brandstof en reiskosten maar ook bespaart u enorm op tijd. Dus kijkt u eens op onze site en maak uw keuze!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn