Leesmap

27 maart 2016

Posted in Nieuws

Leesland - Leesmap Bent u bekend met de leesmap? Woont u in Noordoost-Nederland en hebt u zich altijd al eens willen abonneren op de leesmap? Grijp dan nu uw kans want wij van leesland.nu bezorgen al meer dan 50 jaar de leesmap in deze regionen van het land! Als u dat doet dan ontvangt u elke week een nieuwe leesmap, thuisbezorgd door onze vriendelijke bezorgers. Als u het helemaal niet erg vindt om wat oudere magazines te lezen, dan is dit een geweldig idee. want u krijgt dan tijdschriften die een paar week oud zijn. maar wat maakt het uit, het is niet zo dat u een krant krijgt of een televisiegids. Dan is het natuurlijk niet handig wanneer er veel tijd tussen zit. Maar een leuk blad zoals de Donald Duck, de Margriet of de Autokampioen, dat zijn allemaal bladen waarbij het niet erg is dat er wat tijd tussen zit voordat u ze in handen hebt. Het mooie aan de leesmap is dat het recyclebaar is. u bent vast bewust van uw omgeving, van anderen, van duurzaam gebruik van artikelen, voedsel en dranken en u wilt vast iets teruggeven aan moeder Aarde. Aan de andere kant wilt u wel prettig kunnen leven. En dat is waar u met een leesmap een mooie tussenweg in kunt vinden. aan de ene kant hebt u heerlijke tijdschriften te lezen, elke week weer. Terwijl u aan de andere kant zorgt dat die tijdschriften erg lang mee gaan. En reken er maar op dat ze na een tijdje door ons gerecycled worden want wij vinden dit van het grootste belang. Bent u het laatste gezin waar de leesmap rondgaat? Dan weet u waarschijnlijk wel wat we bedoelen. Leest u vooral verder want we willen u nog veel meer informatie geven over de leesmap en hoe u snel deze map aan kunt vragen!

De leesmap, wie is er niet mee opgegroeid?

Omdat de leesmap al zolang bestaat is de kans tamelijk groot dat u er weleens van gehoord hebt. Klinkt u dit dan ook als muziek in uw oren en wilt u het eens proberen? dan kunt u via onze website direct de leesmap gaan bestellen! u klikt op de leesmap die u graag wilt hebben en dan vult u uw adres- en contactgegevens in. dan zult u vervolgens elke week een nieuwe leesmap van onze vriendelijke bezorgers in ontvangt mogen nemen. en de oude kunt u teruggeven en die gaat dan naar een ander huishouden toe. Dat is hoe het werkt bij ons, u hoeft er uw huis dus niet eens meer voor uit. een abonnement nemen op een leesmap is erg goedkoop. U betaalt slechts 5,55 per week! Dat is echt een schijntje. Als u een abonnement neemt op een weekblad, dan bent u dat per blad eigenlijk al kwijt. En nu krijgt u er 13 per week aan huis bezorgd. Reken maar eens uit hoeveel u nu bespaart! niet alleen is het erg prettig dat ze niet opstapelen in uw huis zodat u met bergen oud papier komt te zitten, ook bent u geen dief van uw eigen portemonnee. Dus tel uit uw winst. Een abonnement nemen op een leesmap kent eigenlijk enkel voordelen. Wist u dat we het ook prima vinden om er twee weken van te maken? misschien gaat u wel op vakantie en neemt u de leesmap graag even mee. Dat is geen enkel probleem bij ons. U geeft maar aan hoelang u gaat, dan komen we na 2 of 3 week wel langs met een nieuwe map. Ook kunt u er voor kiezen om de map helemaal te onderbreken met een maximum van 4 weken. U hebt bij ons de keuze uit 2 verschillende mappen. Dit zijn:

  • De familiemap. Deze map bestaat uit 13 verschillende magazines voor het hele gezin. Zo vindt u er typische mannen- en vrouwenbladen maar ook leuke magazines voor de kleinsten zoals de Tina en de Donald Duck. Ook al is de Donald Duck stiekem voor alle leeftijden.
  • En we hebben de compact map. Deze is goedkoper per week en bestaat dan ook uit 9 bladen in plaats van 13. Voor mensen zonder kleine kinderen een uitkomst omdat de kinderbladen hier bij ontbreken.

Wat belangrijk is om te weten is dat er zowel week- als maandbladen zijn opgenomen. U ontvangt elke week deze weekbladen en om de zoveel tijd zitten er nieuwe maandbladen bij. Op de website vindt u trouwens de prijzen per abonnementsduur terug. Over het algemeen scheelt het u meer dan 30 euro per week omdat u ze niet los hoeft te kopen.

Neemt u eens een abonnement en ervaar hoe leuk het is!

Eventjes lekker relaxen na een week van hard werken, wie wil dat nou niet? Geniet op de zaterdag- of zondagochtend van een ontbijt op bed en wordt langzaam wakker met een leuk magazine op schoot. De leesmap zal u en uw partner enorm veel plezier schenken dus wacht niet langer maar sluit vandaag nog een abonnement af. Gaat u verhuizen of wilt u graag opzeggen? Ook dat is een peulenschil ook al hopen we natuurlijk dat u uw abonnement meeneemt naar uw nieuwe woonplek. Als u nu een abonnement afsluit dan krijgt u er gratis de Avrobode bij! De actuele tv-gids welteverstaan. Er zijn twee manieren om te betalen. U kunt zowel contant aan de bezorger betalen of het per maand automatisch door ons laten incasseren. Hopelijk tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn