Aveksa door Paulver Consultancy

1 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Aveksa door Paulver ConsultancyAveksa is één van diensten die Paulver Consultancy op haar website www.paulverconsultancy.nl aanbiedt. U ontdekt hier dat Aveksa een nog onbekende benaming is in Nederland voor het goed stroomlijnen van een organisatie en daar heeft Paulver Consulancy zich in gespecialiseerd. Aveksa maakt deel uit van een volledige IT-dienstverlening, waarbij de diensten zich onder andere ook richten op:

  • IBM mainframe
  • Identity Access management
  • Kwaliteitsbeheer
  • Role Based Access Control

Aveksa zorgt ervoor dat al deze diensten een compleet plaatje vormen, waardoor u uw organisatie op een goede manier kunt laten draaien. De kracht van Paulver Consultancy is dat Aveksa kan worden ingezet vanuit kennis en ervaring. Het zorgt ervoor dat er kritisch wordt gekeken naar de wijze waarop uw organisatie nu functioneert en dat processen die stagneren of niet soepel verlopen op een andere manier belicht worden, waardoor een betere werkwijze ontstaat en stagnaties in de processen van uw organisatie kunnen worden verholpen of voorkomen. Paulver Consultancy is er vooral voor u.

Inzetten van Aveksa binnen uw organisatie

Het is voor vele organisaties lastig om de processen binnen de organisatie zo te stroomlijnen dat efficiëntie mogelijk wordt gemaakt terwijl er volledige aandacht blijft voor het doel van de organisatie, namelijk productie of prestatie. Het behalen van de juiste resultaten is daarmee belemmert en kan dus verbeterd worden. Binnen een organisatie is het echter lastig om de huidige werkwijze te herstructureren, omdat er vaak simpelweg geen tijd voor is. Het is daardoor lastig om vaste patronen te doorbreken en dat is nou precies waar Paulver Consultancy zich op richt. Vanuit persoonlijke ervaring en expertise op het gebied van IT is Aveksa uitgegroeid tot een speerpunt waarmee de structuur in een bedrijf of organisatie weer helder gemaakt kan worden. Door gebruik te maken van een beproefde methode is Aveksa de manier die garandeert dat de werkwijze weer zodanig gestructureerd wordt, dat het bedrijf als gezonde organisatie verder kan groeien. Ook voor het opstarten van nieuwe bedrijfsprosessen en bij start-ups is Aveksa zeer praktisch toepasbaar.

Ruim 30 jaar ervaring

De werkwijze en expertise van Paulver Consultancy wordt binnen uw organisatie tot leven gebracht door Paul Verstraaten, de drijvende kracht achter deze organisatie. De dienstverlening kenmerkt zich door ruim 30 jaar ervaring in de ICT en IT-ervaring die wordt toegepast in elk project. Met deze dienstverlening zult u merken dat uw hele organisatie de structuur in uw organisatie tot in de basis wordt ondersteunt en dat uit zich mede in de structurele opzet van het IT-deel binnen uw organisatie. Aveksa is een manier om dit in werking te stellen, maar door de volledige structuur van de organisatie de belichten en hier de knelpunten in te benoemen, kunnen deze worden opgeheven en kan ervoor worden gezorgd dat er efficiënt en zonder belemmeringen gewerkt kan worden binnen uw organisatie. Kwaliteit is daarbij een enorm belangrijk aspect, want als de kwaliteit binnen uw eigen organisatie niet klopt, is het voor u als ondernemer zeer lastig om uw klanten en opdrachtgevers wel kwaliteit te kunnen bieden. Zowel voor het aanbrengen van meer kwaliteit in uw organisatie als het beheren en bewaken van de kwaliteit ben t u bij Paulver Consultancy aan het juiste adres. Het specialisme van Paulver Consultancy ligt daarbij onder andere in role based access control. Dit betekent er structuur aangebracht wordt in de toegangen en in het bieden van de benodigdheden voor alle specifiek benoemde rollen binnen uw organisatie. U krijgt uitgebreid gerapporteerd over de voortgang van elk project en uw wensen staan daarbij voorop. Neemt u dus gerust contact op wanneer u meer wilt weten over de diensten die Paulver Consultancy te bieden heeft.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn