Wilt u weten wat de prijs voor een taxatie van een bedrijfspand is  

1 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Bedrijven merken ook dat de economie vandaag de dag goed gaat. Wie daarom nu van plan is om te investeren in een nieuw pand, doet daar zeer verstandig aan. Mocht u uw oude pand willen verkopen, dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij helpen u graag met het regelen van de totale verkoop. Wij hebben al heel veel mensen mogen helpen met de verkoop van hun pand en wij hopen daarom dat u ook voor ons wilt kiezen. Een van de voordelen van ons kantoor is dat u nooit een hoge prijs voor een taxatie van een bedrijfspand hoeft te betalen. Bij ons is de prijs voor een taxatie van een bedrijfspand namelijk altijd laag. U zult zien dat u hier heel veel service voor kunt krijgen. Wanneer u daarom graag met ons in contact wilt komen, kunt u altijd even naar onze site komen kijken. Het adres van onze pagina is DeBedrijfsmakelaar.nl. Als u een beroep op ons doet, kunt u er altijd zeker van zijn dat u met een team van specialisten kunt gaan werken. Wij hebben alles in huis om uw pand goed te taxeren. Wij zorgen er graag voor dat de prijs voor een taxatie van een bedrijfspand altijd laag blijft. Zo werken wij altijd zo efficiënt mogelijk zodat wij u niet een hoge rekening hoeven te presenteren. Wij doen ook heel veel in eigen beheer waardoor wij ook heel veel kosten kunnen besparen. Vandaar dat heel veel mensen ons ook geprezen hebben vanwege het feit dat wij de prijs voor een taxatie van een bedrijfspand altijd laag hebben weten te houden. Wilt u daarom uw pand verkopen en wilt u dit graag doen met behulp van een expert? Kom dan even naar DeBedrijfsmakelaar.nl om te zien wat wij voor u kunnen doen.

Wij houden de prijs voor een taxatie van een bedrijfspand altijd laag

Als u met ons contact opneemt, zullen wij een afspraak met u inplannen om een keer bij u langs te komen. Wij bekijken graag het pand dat u in de verkoop wilt zetten. Wij inspecteren het pand altijd heel goed. Dat wil zeggen dat wij er alles aan doen om gebreken goed in kaart te brengen, een energielabel vast te stellen en noem het allemaal maar op. Het is namelijk zo dat hoe meer informatie u over een pand kunt geven aan potentiële verkopers, hoe sneller u het pand waarschijnlijk kunt verkopen. Wij maken een mooie brochure van uw pand en ook zorgen wij er graag voor dat wij uw pand goed op het internet presenteren. Aarzel daarom niet langer meer en kom snel even naar onze site DeBedrijfsmakelaar. Hier kunt u ook zien hoe wij anderen hebben geholpen. U zult zien dat wij in allerlei prijsklassen bedrijven verkopen, dus mocht u graag een duur of een goedkoop pand bij ons willen verkopen, dan hopen wij u snel een keer te mogen spreken. Wij gaan graag zo snel mogelijk voor u aan de slag.

Bekijk ook ons aanbod van aangeboden panden

Als u bij ons een pand verkoopt, zult u waarschijnlijk ook een nieuw pand willen kopen. Net als de prijs voor een taxatie van een bedrijfspand, zorgen wij ook graag dat u bij ons voor een goede prijs een nieuw pand kunt kopen. Kortom:

  • wij helpen u met de verkoop van uw pand
  • wij komen graag bij u langs om een taxatie uit te voeren
  • wij helpen u ook met de aankoop van een nieuw pand

Meer weten? Neem gerust even contact met ons op.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn