Zoekt u een goede ijsblokjesmachine?

5 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat wij binnenkort weer heel veel gasten in ons zomerpaviljoen zullen krijgen. Wij zijn daarom momenteel druk bezig met de voorbereidingen van het zomerseizoen en nu hebben wij vorige week ontdekt dat onze ijsblokjesmachine in de winter kapot is gegaan. Wij weten niet precies hoe dit is gegaan, maar wij hadden wel meteen in de gaten dat wij een nieuwe ijsblokjesmachine moesten gaan kopen omdat het apparaat namelijk geen teken van leven meer gaf. Wij hebben daarom gekeken waar wij goede zaken konden doen. Het was ook geen verkeerde stap om een nieuwe ijsblokjesmachine te kopen want wij hadden een heel oude ijsblokjesmachine en het werd tijd om deze een keer te vervangen. Wij hebben daarom even gekeken naar de mogelijkheden om ergens een goede ijsblokjesmachine te vinden, maar dat bleek niet heel eenvoudig te zijn. Je moet namelijk heel vaak heel veel geld betalen voor een machine die je eigenlijk niet echt wilt. De meeste machines zijn namelijk niet groot genoeg voor het verbruik dat wij hebben. Dat betekent dat je lang moet wachten voordat je genoeg ijs hebt en dat kost tijd en in de horeca kost tijd heel veel geld. Vandaar dat wij zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om ergens een goede ijsblokjesmachine te kopen voor een goede prijs. Wij hebben daarom een keer gekeken naar de mogelijkheden om via het internet een goede aankoop te doen. Als je namelijk op het web gaat zoeken naar mogelijkheden, kun je het totaalaanbod van alle winkels bekijken en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Wij hebben daarom de computer even aangezet en wij zijn toen snel even gaan googelen. Als je dan gaat zoeken naar een ijsblokjesmachine, dan zie je dat je heel veel mogelijkheden krijgt aangeboden waar je heel veel aan kunt hebben. Wij zagen op deze manier ook dat heel veel mensen hun ijsblokjesmachine kochten via de site van veld.nl. Deze site kenden wij op dat moment nog niet, maar wij wilden graag een keer op hun site gaan kijken. 

Wij kochten een ijsblokjesmachine via veld.nl

Wij zijn naar veld gesurfd om te bekijken wat wij hier aan mogelijkheden konden vinden wanneer het ging over een ijsblokjesmachine. Wij hebben gezien dat je hier voor een heel goede prijs een goede ijsblokjesmachine kunt kopen en wij hoefden ook niet lang na te denken over de vraag of wij hier een aankoop wilden doen of niet. De capaciteit van de machine was precies wat wij nodig hadden en de prijs stond ons ook bijzonder aan. Wij hebben daarom meteen de machine aangekocht. 

Wij zijn klaar voor de zomer

Wij hebben de machine inmiddels in huis en wij zijn nu helemaal klaar voor het zomerseizoen. Kortom:

  • Wij hebben hier een heel goede machine kunnen kopen 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • Wij zijn zeer te spreken over de service van veld.nl

Wilt u ook horeca-apparatuur kopen? Kom dan ook een keer kijken op de site van veld.nl. Hier kunt u heel veel interessante mogelijkheden vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn