Geen zorgen meer om mijn iPad dankzij mijn iPad cover

3 juni 2019

Posted in Smartphone en Tablet

Afgelopen weekend heb ik dan eindelijk mijn felbegeerde iPad mogen ontvangen voor mijn verjaardag. Ik zat er al een tijdje op te wachten, maar je verjaardag vindt helaas maar 1 keer per jaar plaats. Dus ik moest flink wat geduld demonstreren, maar de iPad is eindelijk in mijn bezit. Maar ik werd gelijk ook een beetje zenuwachtig, want ik ben niet de meest voorzichtige persoon. Dus gisteren heb ik via 123megastore.nl meteen een iPad cover gekocht. Ik heb natuurlijk heel lang moeten wachten op mijn iPad, dus daarom ben ik er ook extra blij mee. Deze blijdschap maakt me echter ook ietwat angstig, want je zult net zien dat ik eindelijk een iPad in mijn bezit heb en dan laat ik het apparaat uit mijn handen vallen. Vervolgens zit je dan opgescheept met een apparaat met een flinke barst in het scherm. Om dat te voorkomen heb ik dus zelf een iPad cover gekocht. Ik zwem uiteraard niet in het geld dus ik kon zelf ook geen iPad betalen. Daarom had ik geen andere keuze dan wachten op mijn verjaardag. Gelukkig is 123megastore.nl helemaal geen dure webwinkel voor gadgets en accessoires. Ik koop er bijvoorbeeld ook altijd nieuwe oorddoppen voor het luisteren van muziek via mijn smartphone. Aangezien ik niet de meest voorzichtige persoon ben, prop ik de oordopjes vaak onnadenkend in de broekzak. Daar vouwen de kabels zich dan samen en voor je het weet breekt er iets en komt er geen geluid meer doorheen. Als oordopjes heel duur zouden zijn, dan is dat uiteraard zonde. Maar gelukkig kan ik via 123megastore.nl eenvoudig nieuwe kopen en ook nog voor een vriendelijk prijsje. Het is dan ook fijn dat ik ook bij deze webwinkel terecht kon voor een mooie iPad cover. Ik heb gekozen voor een mooie blauwe iPad cover en het formaat past precies bij het formaat van mijn tablet. Het is ideaal, want op deze manier geniet ik veel meer van mijn nieuwe aanwinst, omdat ik me niet constant zorgen hoef te maken over wat er zou kunnen gebeuren. Ik stop de iPad altijd netjes in de iPad cover en daarna in een speciaal vak in de tas. Op deze manier is het apparaat tijdens het reizen wat mij betreft in ieder geval zo goed mogelijk beschermd. Voor mij is 123megastore dan ook de ideale winkel voor hoesjes of telefooncovers. Al dit soort accessoires bestel je eenvoudig en voordelig via deze webwinkel. 

Een goed passende iPad cover bestel je eenvoudig online

Het mooie is ook dat het een webwinkel betreft. Dus ik heb bijvoorbeeld na het ontvangen van mijn iPad in het weekend meteen dezelfde dag online een iPad cover besteld. Het was zaterdag, dus je moet dan wel wachten op de eerst volgende werkdag. Maar als je op een dinsdag bestelt, dan heb je je je bestelling woensdag daarop al in huis. 

Bestellen met veel voordeel

Naast het feit dat dat je altijd een lage prijs betaalt, profiteer je ook van andere leuke voordelen zoals: 

  • Snelle verzending
  • Gratis verzending boven de 20 euro
  • Kwaliteitsproducten

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn