Zoekt u een goed schadeherstelbedrijf in Hengelo?

6 maart 2019

Posted in Auto's en Motoren

Toen ik laatst na een lange dag werken weer naar huis reed, bleek de weg heel glad te zijn en dat had ik niet in de gaten. Ik reed op volle snelheid en toen ik de bocht wilde nemen, kwam ik er ineens achter dat het heel erg glad was. Op dat moment was het echter al te laat en voordat ik het wist, botste ik tegen een boom die langs de kant van de weg stond. Ik schrok me een hoedje en ik kwam met een grote klap tegen een boom tot stilstand. Gelukkig mankeerde ik niets, maar ik had wel een enorme deuk in mijn wagen opgelopen. Ik kon gelukkig nog naar huis rijden, maar het was duidelijk dat ik naar een schadeherstelbedrijf in Hengelo op zoek moest gaan. Ik woon namelijk in deze omgeving en ik wilde daarom graag met een schadeherstelbedrijf in Hengelo in contact komen. Het leek mij namelijk dat het voordeliger was om de schade door een schadeherstelbedrijf in Hengelo te laten herstellen, dan dat ik een andere auto zou gaan kopen. Ik heb daarom even op het internet gekeken naar waar ik een goed schadeherstelbedrijf in Hengelo kon vinden en zo kwam ik uiteindelijk terecht bij de mensen van AutoschadeNijland. Ik heb even met dit bedrijf gebeld en ik kreeg te horen dat ik diezelfde dag nog langs kon komen. Dat was heel prettig om te merken en ik heb mijn wagen daarom meteen bij hen afgeleverd.

Dit schadeherstelbedrijf in Hengelo heeft mij heel goed geholpen

Toen ik de mensen van dit schadeherstelbedrijf in Hengelo liet zien wat er aan mijn auto mankeerde, kreeg ik te horen dat zij de schade heel goed konden herstellen. De auto kon namelijk uitgedeukt worden en vervolgens kon de auto opnieuw gespoten worden en dan zou je niets meer van mijn ongeluk kunnen zien. Ik had alle vertrouwen in dit schadeherstelbedrijf in Hengelo en ik heb hen dan ook groen licht gegeven om de schade te herstellen. Twee dagen later kreeg ik bericht dat mijn auto weer klaar was en dat ik bij hen langs kon komen om de wagen weer op te halen. Toen ik de werkplaats van dit schadeherstelbedrijf in Hengelo binnenliep, kon ik mijn ogen niet geloven. De wagen zag er namelijk weer als nieuw uit. Toen ik de factuur te zien kreeg, kon ik mijn blijdschap helemaal niet meer op. De prijs die ik voor dit alles moest betalen was namelijk lager dan ik had durven dromen.

Ik kom hier zeker nog een keer terug

Ik ben heel blij met het resultaat en ik zou dit bedrijf daarom ook aan iedereen willen aanraden. Hier krijgt u namelijk:
  • altijd vakwerk geleverd
  • de mogelijkheid om flink veel geld te besparen
  • de garantie dat uw wagen snel hersteld wordt
Mocht u ook graag zaken willen doen met dit bedrijf, dan raad ik u aan om even naar hun site te komen kijken. Daar vindt u namelijk meer interessante informatie. Ook kunt u hier hun contactgegevens vinden.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn