Wilt u zich inschrijven voor een cursus gesprekstechnieken?

3 mei 2020

Posted in Coaching en Workshops

Als manager moet ik zorgen dat ik goed met mensen kan communiceren. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat ik dit lastig vind. Ik ben namelijk heel erg recht door zee en ik merk dat de mensen met wie ik moet werken dat niet altijd waarderen. Daardoor kom ik vaak heel bot over terwijl ik het in theorie helemaal niet zo bot bedoel. Omdat ik mij graag wil blijven ontwikkelen, leek het mij daarom goed om een keer te kijken of ik een cursus gesprekstechnieken zou kunnen volgen. Ik had namelijk sterk het idee dat wanneer ik een cursus gesprekstechnieken kon gaan volgen, ik daar heel veel aan zou kunnen hebben. Als ik een goede cursus gesprekstechnieken zou kunnen vinden, dan zou ik hopelijk aan mijn vaardigheden kunnen werken en zou ik ook minder spanning op de werkvloer teweegbrengen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede cursus gesprekstechnieken te vinden en ik heb toen gemerkt dat er meerdere opties waren. Dat was enerzijds heel fijn om te merken, maar anderzijds was het ook zo dat je hierdoor snel door de bomen het bos niet meer kunt zien. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik kon achterhalen waar ik een goede cursus gesprekstechnieken kon vinden en toen heb ik gekeken waar de meeste mensen hun cursus gesprekstechnieken hadden gevolgd. Ik heb toen gezien dat de meeste mensen naar de site van Geprekstechnieken.nl waren gegaan om daar te bekijken wat de mogelijkheden waren. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je op deze site gaat kijken naar de mogelijkheden om een cursus gesprekstechnieken te volgen, je kunt zien dat je je dit heel eenvoudig en snel kunt verwezenlijken. Mocht u daarom ook graag een cursus gesprekstechnieken willen volgen, dan kan ik u sterk aanbevelen om een keer naar de site van gesprekstechnieken.nl te surfen. U kunt hier een heel goede en inhoudelijke cursus gesprekstechnieken volgen. Dat zeg ik niet omdat het ook zo op de site staat, maar omdat ik dat inmiddels aan den lijve heb ervaren. 

Deze cursus gesprekstechnieken heeft mij heel veel gebracht 

Ik heb de cursus gesprekstechnieken inmiddels afgerond en ik kan u zeggen dat ik gemerkt heb dat ik echt heel veel geleerd heb. Ik merk dat ik veel beter kan communiceren tegenwoordig en dat ik ook veel beter weet hoe ik mensen een bepaalde boodschap moet overbrengen. Ik krijg zelf ook heel goede feedback van mijn mensen en ik ben daarom heel blij dat ik in de leer ben gegaan. Mocht u ook graag een cursus gesprekstechnieken willen volgen, dan raad ik u aan om ook een keer naar gesprekstechnieken.nl te surfen. 

Wilt u zich ook inschrijven?

De reden dat ik in de pen ben geklommen om meer te schrijven over mijn ervaringen is omdat ik:

  • Een heel goede cursus heb kunnen volgen
  • Ik heel veel baat heb gehad bij deze cursus
  • Ik deze cursus heel veel mensen gun  

Kijk dus voor meer informatie over deze cursus dus ook nog even op de site gesprekstechnieken.nl.                                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn