Bent u op zoek naar composiet vlonderplanken?

6 mei 2020

Posted in Vrije tijd en Hobby

Bent u op zoek naar composiet vlonderplanken? Dan bent u bij Top Vlonderplanken aan het goede adres. Dit bedrijf is gespecialiseerd in composiet vlonderplanken en schuttingen. U kunt bij het bedrijf terecht wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe uitstraling wilt voor uw terras of tuin. Zo geeft een houten of composiet terras een warme, rustige en gezellige sfeer aan de tuin. Het bedrijf heeft een groot assortiment van composiet vlonderplanken en terrasplanken. Zo levert het bedrijf rechtstreeks vanuit de webshop naar uw huis. Maar het is ook mogelijk om af te halen bij het magazijn in Bergentheim. 

Het bedrijf

Naast composief vlonderplanken kunt u ook bij het bedrijf terecht voor schuttingen, tuinschermen en de revolutionaire duofuse schutting waarmee u de tuinafsluiting in alle richtingen, breedtes en hoogtes kunt maken. 

Het bedrijf biedt u de mogelijkheid om gratis meerdere monsters aan te vragen zodat u eenvoudig kleuren en materialen kunt bekijken. Op deze manier kunt u de beste keuze maken voor uw tuin. Deze monsters worden binnen twee werkdagen met de post bij u thuisbezorgd en zijn eenvoudig online aan te vragen.

Het bedrijf biedt producten van een hoge kwaliteit die onverslijtbaar en milieuvriendelijk zijn. Daarnaast zijn de producten gemakkelijk toe te passen maar ook heel onderhoudsvrij. De producten verkleuren bijna niet en u heeft ook geen last van splinters. Het bedrijf biedt de optie om totaal pakketten aan te schaffen. De producten zijn verkrijgbaar in composiet, kunststof, (hard) hout, douglas, lariks en grenen. 

Op de website kunt u gemakkelijk alles bestellen om zelf een terras aan te leggen of een schutting te plaatsen. De composiet vlonderplanken worden altijd standaard geleverd met onderliggers, montageclips en schroeven. Daarnaast heeft u de optie om te kiezen uit afwerkplinten, uitvulplaatjes, piketpaaltjes en nog meer.

Naast de webshop heeft het bedrijf ook een showroom waar u gerust langs kunt komen om te kijken naar de diverse merken en materialen. Dit maakt het makkelijker om een goed overwogen keuze te maken, daarnaast geven de medewerkers u graag advies over de verschillende materialen en merken.

Composiet vlonderplanken

Bij het bedrijf kunt u terecht wanneer u opzoek bent naar composiet vlonderplanken. Zo heeft het bedrijf een groot aanbod op het gebied van composiet vlonderplanken namelijk:

  • Top composiet vlonderplanken: deze zijn verkrijgbaar in de kleuren redwood, naturel, verouderd grijs en zwart antraciet, deze zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen.
  • Combowood composiet vlonderplanken: deze zijn verkrijgbaar in de kleuren antraciet, bankiray bruin, verouderd eiken, oud bruin en ipe, zijn te verkrijgen in diverse afmetingen.
  • Duowood composiet vlonderplanken: deze zijn te verkrijgen in de kleuren bruin geborsteld en zwart/antraciet geborsteld, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. 
  • Elephant WPC composiet vlonderplanken: deze zijn te verkrijgen in de kleuren antraciet, bruin en licht  grijs, te bestellen in verschillende formaten.
  • Elements composiet vlonderplanken: deze zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, licht grijs, bruin, donkerbruin, antraciet, vintage mixed bruin, vintage notenbruin, vintage antraciet en graphite black.
  • Duofuse composiet vlonderplanken: verkrijgbaar in de keuren stone grey, tropical brown en graphite black, deze zijn te verkrijgen in diverse formaten.
  • Nog veel meer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die het bedrijf u kan bieden, neem dan gerust contact op.

https://www.top-vlonderplanken.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn