Wilt u lekker tot rust komen in een vakantiehuis op de Veluwe?

17 januari 2020

Posted in Ondernemers en Particulieren

Wij gaan ieder jaar een midweekje weg wanneer de zomer weer voorbij is. Wij vinden het namelijk heerlijk om lekker in het naseizoen te genieten van al het moois dat Nederland te bieden heeft. In de zomer zijn er namelijk heel veel toeristen en het is daarom prettiger voor ons om wat later met vakantie te gaan. Dit jaar hebben wij gekeken of wij een mooi vakantiehuis op de Veluwe konden vinden. Wij hebben namelijk de voorgaande jaren altijd doorgebracht op de Waddeneilanden, maar dit jaar wilden wij graag een keer een vakantiehuis op de Veluwe boeken omdat wij zin hadden om heel lange wandelingen te maken en op een eiland is dat toch moeilijker. Wij hebben gekeken hoe wij ergens een mooi vakantiehuis op de Veluwe konden vinden en wij hebben toen gezien dat wij op het internet mooie opties aangeboden kregen. Wij hebben toen gekeken waar wij een betaalbaar vakantiehuis op de Veluwe konden vinden want wij hadden niet zin om een vermogen aan een vakantiehuis op de Veluwe uit te geven. Dan wilden wij liever wat voordeliger overnachten en meer geld uitgeven in een restaurant. Wij hebben daarom even gegoogeld op ‘betaalbaar vakantiehuis op de Veluwe’ en toen hebben wij de site van huisje-huren-veluwe.nl gevonden. Deze site was heel interessant voor ons omdat wij hier heel veel mooie mogelijkheden aangeboden kregen. Wij hebben deze mogelijkheden goed doorgenomen en wij hadden al snel in de gaten dat wij hier waarschijnlijk een heel mooi vakantiehuis op de Veluwe konden huren. Wij hebben daarom gekeken of het vakantiehuis op de Veluwe dat wij voor ogen hadden, nog beschikbaar was en dit bleek het geval te zijn. Dat was prettig om te merken omdat er op dat moment helemaal niets meer in de weg stond om een boeking te maken. Wij hebben toen doorgegeven dat wij het huisje graag wilden huren en wij kregen te horen dat dat heel goed mogelijk was. Zo gezegd zo gedaan, wij hebben de reserveringsbevestiging gekregen en toen konden wij gaan uitkijken naar het verblijf in ons vakantiehuis op de Veluwe. 

Wij genoten van ons vakantiehuis op de Veluwe

Wij zijn heel blij dat wij een mooi vakantiehuis op de Veluwe hebben weten te vinden via de site van huisje-huren-veluwe.nl. Deze site is echt de moeite waard wanneer u even lekker tot rust wilt komen in een vakantiehuis op de Veluwe. Wij hebben een heel mooie midweek gehad en wij hebben genoten van de natuur rondom het huis. Wij hebben nu dan ook al bedacht dat wij volgend jaar weer een tijdje in een vakantiehuis op de Veluwe willen gaan doorbrengen. 

Wilt u ook even lekker weg? 

Mocht u ook graag een tijdje weg willen, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van huisje-huren-veluwe.nl te surfen 
  • Te bekijken welke opties u hier allemaal aangeboden krijgt 
  • Een huisje te reserveren via deze site 

Wij hebben een heel mooie midweek gehad en wij kunnen iedereen aanraden om ook een keer een woning te reserveren via deze site.                 

     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn