Wij zijn het re integratiebureau dat u nodig heeft

26 augustus 2018

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Wanneer u als werkgever te maken krijgt met langdurig verzuim door een van uw werknemers, dan kan dat op de lange termijn tot hoge kosten leiden. Uiteraard heeft u het beste voor met uw personeel, maar het is ook belangrijk om te zorgen dat geen schade lijdt onder dergelijke situaties. U bent namelijk wettelijk verplicht om deze persoon te onderhouden en u mag deze werknemer daarom niet zonder reden ontslaan. Vandaar dat wij van Proficientgroep u graag willen uitnodigen om een keer te kijken welke mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. Wij zijn namelijk een bedrijf dat werkt als re integratiebureau en wij doen er alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. Mocht u daarom graag een keer op onze site willen kijken om te zien wat wij als re integratiebureau allemaal voor u zouden kunnen doen, dan nodigen wij u van harte uit om snel een keer te komen kijken wat de mogelijkheden van ons als re integratiebureau zijn. Het adres van onze site is Proficientgroep.nl. Hier kunt u eenvoudig bekijken wat wij u allemaal te bieden hebben en wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij beschikken over een groot netwerk en wij kunnen daarom oplossingen vinden die u zelf niet snel had weten te vinden. Wij snappen goed dat u graag een oplossing wilt vinden voor de situatie waarin u zich bevindt en vandaar dat wij u ook graag willen vragen om snel een keer naar onze site te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen doen. U zult merken dat wij altijd voor u klaarstaan om u te helpen omdat wij als re integratiebureau goed snappen dat u snakt naar een goede oplossing voor dit dure probleem. Informeer daarom vandaag nog even naar onze mogelijkheden en wij zullen u zo spoedig mogelijk te hulp schieten.

Ons re integratiebureau is er om u en uw werknemer te helpen

De grote kracht van ons re integratiebureau is dat wij niet partijdig zijn. Wij doen er daarom alles aan om niet alleen voor de werkgever een goede oplossing te vinden voor de situatie waarin u zich bevindt, maar ook voor de werknemer. Het is namelijk belangrijk dat wij als re integratiebureau een goede oplossing kunnen vinden voor beide partijen. Vandaar dat wij als re integratiebureau altijd met beide partijen het gesprek zullen aangaan om te kijken welke functies de werknemer nog wel kan uitvoeren. Wanneer wij iets geschikts hebben weten te vinden, dan zullen wij u dat zo spoedig mogelijk laten weten. Wij hopen daarom ook dat wij u snel een keer op onze site zouden mogen ontvangen. Hier kunt u namelijk zien wat wij u allemaal te bieden hebben. Wij doen er graag alles aan om u datgene te geven waar u beide het meest gebaat bij bent. Wij hopen daarom dat u snel een keer contact wilt opnemen met ons re integratiebureau. Het adres van onze site is Proficientgroep.nl. Hier kunt u ook het contactformulier vinden waarmee u ons kunt bereiken.

U kunt ons altijd bereiken via onze site

Als u graag met ons re integratiebureau zou willen gaan samenwerken, dan nodigen wij u van harte uit om snel een keer contact met ons op te nemen. Wij zullen vervolgens:

  • een afspraak inplannen met werkgever en werknemer
  • kijken welke banen nog wel uitgevoerd kunnen worden door de werknemer
  • u een passende oplossing aanbieden

wij hopen dat wij u snel een keer zouden mogen spreken. Wij zijn er om u te helpen. Kijk snel op Proficientgroep.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn