Herbeleef je Spaanse vakantie met tapas in Venlo

27 augustus 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wie houdt er niet van lekker eten? Ik ben er dol op en gelukkig kan ik mijn hart ophalen in Limburg. Maar toen ik op vakantie naar Spanje was geweest, wilde ik thuis net zo lekker eten. Ik vind tapas echt goddelijk. Daarom ging ik op zoek naar een plek waar je de beste tapas in Venlo kunt eten. Ik ben fan van tapas en Venlo is de plaats waar ik woon. Daarom ging ik hier op zoek naar een restaurant dat deze Spaanse hapjes goed zou kunnen bereiden. En ik vind dit eten niet alleen heel lekker, ik vind het ook altijd heel gezellig als we dit eten. Dat komt doordat het allemaal kleine gerechten zijn die je met elkaar deelt. Dat geeft gelijk een hele andere sfeer aan een avond, vind ik. Je krijgt er andere en leuke gesprekken door, je kiest samen het eten een beetje uit. Ik zag het al helemaal zitten om met een vriendinnengroep of met mijn collega’s bijvoorbeeld tapas in Venlo te gaan eten. Maar dan wil je natuurlijk wel goede kwaliteit, dus ik wilde me wel verdiepen in het eten en de sfeer van het restaurant, dus het werd mijn missie om de beste tapas in Venlo en omgeving te vinden. En ik heb een restaurant gevonden waar je echt heerlijke tapas in Venlo kunt eten. Ik deel mijn tip graag met iedereen die het maar horen wil, want ik gun iedereen een sfeervolle avond met goed eten en drinken en een fijne ambiance.

Ga voor heerlijke tapas in Venlo naar Tante Toer

Wil je tapas in Venlo eten? Ga dan naar Tante Toer. Ze hebben bij dit restaurant veel moois te bieden:

  • Ook vegetarische gerechten
  • Betaalbaar
  • Goed personeel
  • Heerlijk eten

Tegenwoordig zijn veel mensen vegetariër, dus ook ik moest daar rekening mee houden. Ik eet zelf wel vlees en vis, maar een aantal van mijn vriendinnen niet. Het zou dus fijn zijn als je naar een restaurant gaat dat tapas in Venlo aanbiedt, waarbij ook goede vegetarische gerechten op de menukaart staan. Dat is bij Tante Toer zeker het geval, dat was heel fijn. Ik heb zelf ook een aantal vegetarische gerechten gegeten en je merkt eigenlijk niet eens dat je geen vlees of vis eet, en dat is een groot compliment voor de chef. Het is ook prettig dat je niet de hoofdprijs betaalt. Niet iedereen van mijn vrienden heeft evenveel te besteden, dus dan is een vriendelijke prijs altijd welkom. En daar kun je bij dit restaurant zeker op rekenen.

Volop genieten in dit tapasrestaurant

Voor de eetbeleving vind ik het personeel ook altijd van belang. Zij bepalen deels de sfeer, als zij niet aardig zijn bijvoorbeeld heeft dat een negatieve invloed. Het kan ook voorkomen dat het niet goed loopt in het restaurant, dat je lang moet wachten of dat het verkeerde gerecht op tafel wordt gezet. Dat kan allemaal heel vervelend zijn maar daar heb ik bij Tante Toer zeker geen last van gehad. De belangrijkste reden waarom je echt tapas in Venlo bij Tante Toer moet eten, is simpelweg dat de hapjes overheerlijk zijn. Ik deed mijn ogen dicht en ik zat weer even met mijn vrienden in Spanje. Eten is echt een beleving bij dit restaurant en daarom ben ik er inmiddels al meerdere keren geweest. Ga naar http://eethuis-venlo.nl en bekijk het menu eens. Neem contact op als je nog vragen hebt en ga een lekker hapje eten bij dit restaurant. Dat wordt volop genieten in Spaanse sferen. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn