Waarvoor is drupal hosting geschikt?

7 oktober 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wil jij een website of weblog gaan beginnen met drupal hosting? Dan is het eerst van belang om een geschikte webhoster te vinden voor specifiek dit besturingssysteem. Drupal is een opensource content managementsysteem en framework dat voor allerlei doeleinden gebruikt kan worden. Het is bijzonder toegankelijk en flexibel in gebruik. Voor blogs en eenvoudige websites is drupal hosting daarom zeker aan te raden. Je kunt gemakkelijk je weg vinden in het systeem en daardoor snel jouw project online hebben. Bovendien is het een bijzonder voordelig besturingssysteem. Al deze eigenschappen maken het een zeer geschikte keuze voor beginnende blogschrijvers of voor een eerste website. Op Webruimtehosting kun je pakketten voor Drupal vinden voor de laagste prijzen. Ondanks de lage prijs krijg je bij ieder pakket precies wat je nodig hebt, afhankelijk van het project dat je wilt starten. Om het juiste drupal hosting pakket te kiezen voor jouw situatie is het belangrijk om goed te weten wat je wilt bereiken met jouw website of blog. Daarnaast is het natuurlijk handig om in detail te weten wat alle pakketten precies inhouden. Die informatie vind je op de overzichtspagina van drupal hosting. Ook hieronder lees je meer over het systeem en de mogelijkheden bij Webruimte Hosting.

Kies je drupal hosting pakket voordelig

Welke mogelijkheden heb je op Webruimtehosting.nl voor drupal hosting pakketten? Afhankelijk van wat je nodig hebt voor jouw project kun je een van de drie pakketten op de pagina uitkiezen. Wat betreft de basis is ieder pakket hetzelfde. Het verschil in het aanbod zit hem vooral in de webruimte, het geheugen en het aantal domeinen. Welk pakket je ook kiest, je krijgt sowieso:

  • Ongelimiteerd dataverkeer
  • Onbeperkt aantal e-mails inclusief spamfilter
  • Premium support van vakkundige, vriendelijke klantenservicemedewerkers
  • Keuze uit een eigen PHP-versie
  • De snelste laadtijden
  • Gratis SSL-certificaten voor de veiligste verbinding

Zoals je aan het bovenstaande lijstje ziet, krijg je bij ieder drupal hosting pakket een stevige basis met alles wat je nodig hebt voor het beginnen van een website of blog. Daarnaast verschilt het per pakket hoeveel webruimte, domeinen en geheugen je tot je beschikking hebt. Kies je het voordeligste pakket (Starter), dan krijg je 3 GB SSD opslagruimte, 1 CPU core en 1 GB geheugen en 15 domeinen. Het meest gekozen pakket (Extra) geeft je 100 GB opslagruimte, 2 CPU cores en 2 GB geheugen en 50 domeinen. Tot slot krijg je bij het meest volledige pakket (Groot) wel 300 GB webruimte, 5 CPU cores en 5 GB geheugen en 100 domeinen. Welk pakket je ook kiest, je bent slechts € 0,99 tot € 6,99 per maand kwijt.

Waarom Drupal kiezen?

Waarom is drupal hosting zo populair als besturingssysteem en is het voor jou ook het meest geschikte systeem? Dat ligt natuurlijk helemaal aan welk doel jij hebt met je nieuwe website of blog. Het besturingssysteem wordt geschreven in de programmeertaal PHP, een zeer veel gebruikte en geavanceerde taal voor programmeren. Al sinds 2000 bestaat het systeem en het aantal gebruikers blijft nog steeds toenemen. Drupal is onder andere geliefd omdat het zo snel en gemakkelijk in gebruik is. Kies je voor drupal hosting bij Webruimte Hosting, dan heb je het programma al in 5 minuten geïnstalleerd en online. Je kunt dus bijzonder snel beginnen aan je site of weblog. In combinatie met de SSD opslagruimte die de webhoster biedt, kun je bijzonder snelle websites en blogs bouwen. Drupal heeft veel geavanceerde opties, maar is tegelijkertijd eenvoudig hanteerbaar. Wil je een snel een nieuw project beginnen? Kies dan dit besturingssysteem. Op Webruimtehosting.nl kun je bijzonder voordelig een volledig pakket bestellen en direct aan de slag gaan.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn