Schakel een goede schoolfotograaf uit Utrecht in

2 september 2018

Posted in Fotografie en Videografie

Als je als directeur of rector van een school het goed voor elkaar wil hebben, is het belangrijk om een goede schoolfotograaf te hebben. Toen onze fotograaf ermee stopte, moest ik daarom op zoek naar een nieuwe schoolfotograaf in Utrecht en omgeving. Heel veel ouders hechten veel waarde aan de schoolfoto’s. De meesten bewaren deze hun hele leven lang en later is het ook zo leuk om de foto’s terug te kijken om te zien hoe je er vroeger uitzag als leerling en hoe je in de jaren veranderde. Bovendien is het voor ouders, opa’s en oma’s en andere familieleden heel erg leuk om de kiekjes in de kamer neer te zetten. Daarom wilde ik een echt goede schoolfotograaf in Utrecht vinden die de echtheid van de kinderen vast zou kunnen leggen. Iedereen kan een foto maken, maar het is bij een schoolfotograaf in Utrecht de kunst om een foto te maken waarin je de echte lach, de eigenheid en puurheid van een kind kunt vastleggen. Dat is nog niet zo makkelijk, dan moet je een schoolfotograaf in Utrecht hebben die hier ten eerste talent voor heeft en die het daarbij ook oprecht leuk vindt om te doen en  met kinderen te werken, die echt een passie heeft voor het fotograferen van kinderen.

Ineke Schipstra is een geweldige schoolfotograaf in Utrecht

Ik vond het nog niet zo makkelijk om de beste schoolfotograaf in Utrecht te vinden. Ik heb diverse andere scholen gevraagd naar hun ervaringen en ik heb op internet wat research gedaan. Ik heb op een gegeven moment een site gevonden waar ik enthousiast van werd, namelijk https://inekeschipstra.nl/schoolfotograaf-utrecht/. Als je op de site kijkt, vind je een schoolfotograaf in Utrecht die echt verstand van zaken heeft. Je merkt direct dat het iemand met passie is en dat vond ik heel belangrijk. Ik heb direct een afspraak gemaakt, want dat is toch de beste manier om erachter te komen wat iemand in huis heeft. Het is heel leuk om contact te leggen met Ineke Schipstra, want je merkt gelijk dat ze gedreven en enthousiast is. Dat is wat ik zocht in een schoolfotograaf in Utrecht, dus dat was een goed begin. Je merkt gelijk dat ze gepassioneerd is en haar vak uitermate goed verstaat. Het was een hele leuke afspraak en ook haar werk wat ze liet zien is precies waar ik naar op zoek was. Ze is een schoolfotograaf in Utrecht die echt de kinderen op een hele bijzondere manier kan fotograferen.

Voor de mooiste foto’s moet je bij Ineke Schipstra zijn

Inmiddels hebben we Ineke Schipstra een fotosessie met de hele school laten doen en dan weet je pas wat haar kracht is. Ze kan zo goed met kinderen omgaan, dat is geweldig om te zien. Ze voelen zich echt snel op hun gemak bij haar en dat is de enige manier om ze goed op de foto te krijgen. Ik was heel erg blij met haar werk en ook van de ouders hebben we lovende reacties gekregen. Dus zoek je een schoolfotograaf, dan zou ik zeker Ineke Schipstra adviseren om contact mee op te nemen. Buiten schoolfoto’s, kan ze nog veel meer doen als het gaat om fotografie:

  • Portretfotografie
  • Bedrijfsfotografie
  • Profielfotografie

Om wat voor foto’s het eigenlijk ook gaat, bij haar moet je zijn. Dan weet je zeker dat je waar voor je geld krijgt en het een foto wordt waar je nog veel aan kan hebben. Ik heb inmiddels meerdere keren met haar gewerkt en ze levert altijd kwaliteit, houdt zich aan afspraken en is ook nog eens leuk in de omgang.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn