Meubels op maat

2 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Vind jij het meubilair dat in veel winkels te koop is ook zo eentonig? Dan moet je eens Meubels op maat laten maken! Als je zo rond kijkt in de diverse woonwinkels, dan zal je al snel opvallen dat alles dat daar te koop is sterk op elkaar lijkt. Naar welke zaak je ook gaat, je komt eigenlijk overal weer dezelfde dingen tegen. Met als gevolg dat je ook in vele huizen dezelfde meubelstukken ziet staan. Meubels op maat zijn een oplossing als jij er geen zin in hebt dat jouw interieur er straks nagenoeg hetzelfde uitziet als dat van veel familieleden en van de buren. Als jij houdt van een unieke stijl, van bijzondere stukken, van iets wat anders is dan anders, dan moet je dus zeker niet naar de geijkte woonzaken gaan. Nee, je kunt dan beter naar een specialist gaan, die zelf zijn of haar ontwerpen maakt. Door een professional Meubels op maat te laten maken, weet je zeker dat je een uniek meubelstuk krijgt en dat het iets wordt dat bij jou past!

Meubels op maat voor bijzondere woning

Meubels op maat zijn niet alleen erg geschikt op het moment dat jij graag andere ontwerpen wilt dan al in de winkel te krijgen zijn. Het is ook een ideale oplossing voor een ieder die een woning heeft die niet aan de standaard vormen en maten voldoet. Heb jij bijvoorbeeld een wat ouder huis, dan kan het zijn dat het heel erg lastig is om hiervoor een passende keuken te vinden. De keukenblokken die je tegenwoordig in de winkels vindt, zijn immers naar de maatstaven van de huidige woningeisen gemaakt. Dat betekent dat het voor een ouder pand, met andere afmetingen, lastig is om een passend exemplaar te vinden. Vaak houd je dan smalle stroken ruimte over, wat onhandig is omdat dat snel vies wordt en lastig schoon te houden is en je benut de keukenruimte dan niet optimaal. Meubels op maat laten maken hiervoor, betekent dat het keukenblok perfect zal passen. En natuurlijk geldt dit niet alleen voor de keuken, maar ook voor bijvoorbeeld badkamermeubilair. Of wat dacht je van een boekenkast die perfect van muur tot muur in jouw woonkamer loopt? Met Meubels op maat kun jij de beschikbare ruimte in jouw woning zo optimaal mogelijk benutten en heb jij iets wat uniek is en perfect bij jou past.

Alles voor in je woning

Wil jij Meubels op maat laten maken, dan is JPS Meubels de zaak om naar toe te gaan. In principe kunnen zij alles voor in je woning voor jou maken, denk dan aan:

  • eettafels
  • badkamermeubels
  • boekenkasten
  • keukenblokken

En nog heel veel meer kunnen zij voor jou betekenen. Zij hebben al jarenlang ervaring op het gebied van interieurbouw, waardoor zij als geen ander voor jou wat kunnen betekenen. Zij kunnen uitstekend jouw wensen omzetten in een mooi ontwerp, waarbij uiteraard ook rekening gehouden wordt met de afmetingen van je woonhuis. Hun Meubels op maat zijn bovendien ook zo gemaakt dat ze lang mee zullen gaan. Bij badkamermeubilair wordt bijvoorbeeld rekening gehouden met het feit dat het hier om een vochtige ruimte gaat, de materialen worden daar dan ook op aangepast. Ook kunnen zij bij een badkamermeubel meteen verlichting en wastafels hier op aansluiten, zodat je hiervoor geen loodgieter meer hoeft te laten komen. Op JPS-meubels.nl kun je meer lezen over de vele mogelijkheden die zij jou kunnen bieden. Wil je weten wat zij voor jou kunnen betekenen op het gebied van Meubels op maat? Bezoek dan eens hun showroom of neem vrijblijvend contact met hen op! Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn