Pijnvrij leven met Chinese acupunctuur Rotterdam

29 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Acupunctuur is voor velen een grote stap. Het idee van naaldjes in je lichaam krijgen maakt velen misselijk. Chinese acupunctuur in Rotterdam is een eeuwenoude kunst die van generatie op generatie is overgedragen. Alles begint bij het eenvoudige basisprincipe, maar de praktijk vereist bekwaam vakmanschap. Met precies de juiste druk op de verschillende drukpunten van het lichaam kan een acupuncturist de energiebanen in het menselijk lichaam beïnvloeden. En hoewel de kunst en de beoefening van Chinese acupunctuur al duizenden jaren oud is, is de kennis en daarbij ook de kunde met haar tijd meegegaan, net als bij de Chinese acupunctuur in Rotterdam. Maak daarom snel een afspraak bij Praktijk Natuurgeneeskunst, uw Chinese acupunctuur in Rotterdam. Zo bent u binnen een enkele behandeling van bijna al uw pijnen en klachten af en stroomt de energie weer door uw lichaam en geest.

Chinese acupunctuur in Rotterdam laat energie weer stromen

Gezondheidsklachten zijn vaak het gevolg van een gebrek aan balans in energie in het lichaam. Hier kan Chinese acupunctuur in Rotterdam mee helpen. De stroming van deze energie kan door verschillende oorzaken en factoren verhinderd worden. De World Health Organization (WHO) heeft een lijst opgesteld van kwalen die verholpen kunnen worden door middel van Chinese acupunctuur in Rotterdam. Enkele voorbeeld zijn:

  • Pijn in gewrichten, zenuwen en spieren
  • Depressie of andere psychische klachten
  • Acne
  • Verschillende allergieën
  • Spanningshoofdpijn of migraine
  • Impotentie
  • Slapeloosheid
  • Nervositeit of stress
  • Verslavingen aan bijvoorbeeld roken en drank
  • Eetstoornissen als anorexia en boulimia

Door middel van acupunctuur op verschillende drukpunten van het lichaam wordt er doelgericht lichte druk uitgeoefend en dit werkt zelfgenezend. Zo wordt de energiebalans in het lichaam hersteld. Deze levensenergie, ook wel bekend als ‘Qi’ kan dan weer ongehinderd door het lichaam stromen. Niet bij iedereen is echter Chinese acupunctuur in Rotterdam de beste oplossing. In goed overleg en op basis van advies van een deskundige moet altijd worden gekeken of acupunctuur voor u de beste behandeling is. Dit kan bij Praktijk Natuurgeneeskunst middels een vrijblijvend kennismakingsgesprek van 10 minuten besproken worden. Daarbij raden wij wel altijd aan van te voren al met een deskundige te hebben gesproken. Tijdens dit kennismakingsgesprek bepalen we samen of een acupunctuurbehandeling voor uw klachten zinvol kunnen zijn. Niet in ieder geval zijn klachten namelijk op te lossen door de meridianen te activeren. Zodra is vastgesteld dat acupunctuur zinvol is, dan kunt u in veel gevallen de behandelingen gedeeltelijk of volledig vergoed krijgen via uw zorgverzekeraar. Kijk hiervoor altijd eerst in uw polisoverzicht. Praktijk Natuurgeneeskunst is namelijk geregistreerd bij het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en wordt daarmee door de meeste zorgverzekeraars erkend als zorgverlener. Denkt u gebaat te zijn bij een acupunctuurbehandeling en kunt u niet wachten op een pijnvrij leven, maak dan snel een afspraak en kom langs bij Praktijk Natuurgeneeskunst en ervaar zelf de hedendaagse Chinese acupunctuur in Rotterdam.

Praktijk Natuurgeneeskunst geneest pijnloos

Praktijk Natuurgeneeskunst gebruikt naalden van de hoogste kwaliteit. Alle medewerkers gebruiken de naalden volgens de veiligheidsvoorschriften. Dit betekent dat alles steriel voorverpakt is en na eenmalig gebruik weggegooid worden. Daarnaast zijn deze materialen pijnloos. U voelt weinig van de Chinese acupunctuur in Rotterdam! Als u denkt baat te hebben bij acupunctuur kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met de praktijk via natuurgeneeskunst.nl. Dit kan zowel via het contactformulier of telefonisch en per mail. Zodra u uw gegevens achtergelaten heeft, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden. Een leven zonder klachten en meer energie is dichterbij dan je denkt met de Chinese acupunctuur bij Praktijk Natuurgeneeskunst in Rotterdam.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn