Geen zin om te vrijen, wat nu?

29 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik denk dat heel veel mensen mijn verhaal wel zullen herkennen, maar er zelf niet direct voor uit durven te komen. Het zit namelijk zo: een half jaar geleden ben ik een onwijs trotse moeder geworden van ons dochtertje Noah. Mijn man en ik waren daarvoor al zo’n vijf jaar samen. Twee jaar geleden zijn we officieel getrouwd. Natuurlijk kwam toen al snel de wens op om samen een echt gezinnetje te vormen. Gelukkig is dat allemaal uitgekomen en zijn we dus nu hartstikke gelukkig met Noah bij ons. Toch moet ik heel eerlijk bekennen, wat ik overigens flink lastig vind, is dat ik al heel lang geen zin om te vrijen heb. Waar mijn man en ik eerder echt een zeer gepassioneerde relatie hadden, is dat nu helemaal verdwenen. We houden ons veel meer bezig met wie de was doet op zaterdag, wie ervoor zorgt dat Noah gebadderd heeft enzovoorts. De spontaniteit is er behoorlijk van af. Ik liep al een lange tijd tegen dit probleem aan, maar durfde er nog niet echt voor uit te komen. Ook niet tegenover mijn partner. 

Coach die helpt bij geen zin om te vrijen  

Toch voelde ik me er niet heel goed bij, want ik miste echt een groot aspect van mijn relatie. Ik zou zo graag willen dat ik voorbij dat gevoel kwam van dat ik geen zin om te vrijen heb. Toen ben ik toch eens op internet gaan zoeken en vond ik via via de website ohmygoddess. Hierin stond precies beschreven hoe ik me het afgelopen jaar heb gevoeld. Ik kon oprecht bijna wel huilen toen ik dat zag, want eindelijk zag ik dat meer mensen hiermee te maken hebben. Een paar van de redenen waarom iemand geen zin om te vrijen zou kunnen hebben zijn bijvoorbeeld: 

  • Gebroken nachten
  • Aandacht voor de kinderen
  • Ochtenden waarop je kinderen naar vriendjes of sportclubs moet brengen
  • Te moe zijn 

Ik kon mezelf hier zo goed in herkennen en was zo blij dat er eindelijk een oplossing voor dit probleem bleek te zijn, dat ik besloot om mijn partner deze website ook te laten zien. Dat was een ontzettend spannend moment, aangezien ik een half jaar lang niet met hem gesproken had over dat ik geen zin om te vrijen had. Toch wist ik ook dat hij zelf ook geen zin om te vrijen had, want anders had ik dat wel gemerkt. Toen ik over mijn angst heen stapte en hem de website liet zien, reageerde hij ontzettend lief en opgelucht. Ook hij had al lang met dit probleem rondgelopen en wilde niet tegen mij zeggen dat hij geen zin om te vrijen had gehad.

Waarom deze coach bij geen zin om te vrijen?

Mijn man en ik besloten om ons aan te melden bij ohmygoddess.nl zodat we meer informatie zouden ontvangen over het traject dat je samen met de coach kan doorlopen. Nadat we dat hadden gekregen en goed doorlazen, besloten we om een afspraak te maken met deze coach. Het klonk allemaal erg goed en niet te zweverig, vandaar dat het goed voelde. Ik kan haar niet genoeg bedanken voor alle hulp die ze ons geboden heeft. Eindelijk durfden we te praten en konden we de sensualiteit weer terugvinden. Ik raad dit dan ook iedereen aan die ook te maken heeft met deze – doodgewone – problemen na het krijgen van kinderen. Het is indirect ook goed voor je kinderen, want ook zij krijgen er mee te maken als je op slechte voet staat met je man. Vandaar dat deze cursus iedereen kan helpen die geen zin om te vrijen heeft! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn