Op zoek naar een familiecamping in Drenthe

17 november 2018

Posted in Vakantie en Recreatie

Indien u op vakantie wilt met uw gezin of wellicht op een camping wilt verblijven met familieleden die kinderen hebben, dan is Camping De Berken in Gasselte de perfecte familiecamping in Drenthe. Deze camping biedt alle faciliteiten die u zich kunt wensen voor het perfecte verblijf op een familiecamping in Drenthe. Niet alleen voor de volwassenen maar ook voor de kinderen. We nemen u mee op bezoek naar deze camping.

De familiecamping in Drenthe vol actie en avontuur

Omdat het een familiecamping in Drenthe betreft is Camping De Berken dé camping bij uitstek om als gezin met opgroeiende kinderen hier op vakantie te gaan. We zetten wat voordelen voor u op een rij:

  • Uitstekende faciliteiten
  • Centraal in Drenthe gelegen
  • Veel speelmogelijkheden voor kinderen op de camping, waaronder een knutselzolder
  • Een eigen recreatieteam voor binnen- en buitenplezier
  • Dichtbij attractiepark het Drouwenerzand gelegen
  • Dicht bij natuur en bezienswaardigheden in de omgeving

Deze familiecamping in Drenthe is daarmee een fantastische camping om met uw gezin een zeer fijne vakantie door te brengen en dat in eigen land. U bent ervan verzekerd dat u op deze familiecamping in Drenthe geen kind aan uw kinderen heeft en dat zij zich uitstekend kunnen vermaken met andere kinderen die eveneens op de camping verblijven. Er is voldoende mogelijkheid om ook bezienswaardigheden in de omgeving te bezoeken. De camping is oostelijk gelegen van Assen en dit geeft u veel mogelijkheden. Wat dacht u van:

  • Een dagje shoppen in Assen
  • Een culturele dag in Groningen
  • Genieten van het mooie Zuidlaren
  • Met het gezin naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen

Deze familiecamping in Drenthe is zo centraal gelegen dat u altijd binnen korte tijd op plek van bestemming bent. Uw kinderen zullen elke dag met plezier beleven en u komt hierdoor zelf ook tot rust. Camping De Berken is daarmee de perfecte camping voor een vakantie in eigen land met het hele gezin.

Kamperen, eten en verblijven op Camping De Berken

Camping De Berken in Gasselte is een heerlijke camping waar u met uw gezin kunt kamperen in uw eigen caravan of tent. Daarnaast biedt deze familiecamping in Drenthe verschillende accommodaties die u kunt huren, zoals trekkershutten, tenten, studio’s en chalets. Zo is er voor iedereen voldoende keuze voor een fijn verblijf op deze camping. Of het nu regent of de ze zon schijnt, naast de camping is er een erg gezellige brasserie gelegen met heerlijke gerechten en een fijne sfeer, waar u betaalbaar kunt eten en afhaalmaaltijden kunt verkrijgen. U heeft immers zelf ook even vakantie en tijdens uw vakantie hoeft u hierdoor niet elke dat zelf in de keuken te staan. De camping heeft daarnaast een wasserette om uw was te kunnen doen, een bibliotheek waar boeken en spelletjes voor kinderen en volwassenen te lenen zijn en een winkeltje voor vergeten boodschappen en broodjes. Het sanitair is daarnaast van uitstekende kwaliteit en u kunt gebruik maken van wifi op de gehele camping. Alles wat u een fijne en onbezorgde vakantie biedt voor uw hele gezin en dat tegen betaalbare prijzen. Op campingdeberken.nl kunt u eenvoudig zelf berekenen wat een verblijf op deze familiecamping in Drenthe zou kosten. De beschikbare accommodaties taan per stuk aangegeven, waarbij u zelfs de mogelijkheid heeft om te kiezen voor comfortplaatsen met privé sanitair. Zo heeft u zelf ook een beetje extra luxe op vakantie, wat wel zo prettig is. We kunnen hiermee concluderen dat Camping De Berken de ideale familiecamping in Drenthe is, van waaruit u de rest van Drenthe kunt ontdekken. En Drenthe is absoluut het ontdekken waard.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn