Bereik je doelgroep door flyers te drukken

13 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als je een boodschap wilt uitdragen, als je reclame wilt maken of als je gewoon mensen wilt bereiken, dan is het belangrijk dat je gebruik maakt van het juiste medium. Vroeger was een tv reclame bijvoorbeeld heel effectief, omdat bijna alle Nederlanders zo rond 8 uur voor de tv zaten. Tegenwoordig zitten de meeste mensen nog steeds wel voor de tv, maar ze kijken naar films via streaming services. Ze kijken dus niet meer naar RTL 4 of andere zender waar jij dan een reclame kunt laten zien. Dat betekent dat je nog altijd gebruik kunt maken van tv reclames, maar dat je daarmee wel veel minder mensen bereikt dan vroeger. Daarnaast is het ook een kwestie van wie de doelgroep is. Als je doelgroep bestaat uit de wat oudere generaties die nu bijvoorbeeld boven de 50 zijn, dan kun je nog wel gebruik maken van TV reclames. Deze groep mensen kijkt namelijk nog wel vaak gewoon tv. Maar jongeren, en dan hebben het over mensen tot en met 30 jaar, die kijken geen tv meer. Alles is te kijken wanneer men het wil via het medium dat men zelf kiest. Je kunt op je smartphone gewoon een film kijken, je kunt je laptop gebruiken om het nieuws te volgen en je kunt via Netflix op de tv kijken wat je wilt. Via digitale tv kun je alle uitzendingen die je wilt kijken rustig op andere momenten terugkijken en dan ook zonder reclames. Dus het is soms beter om van andere technieken gebruik te maken. Zo kun je heel gericht mensen kunt bereiken door ze gewoon direct een flyer te overhandigen. Door flyers te drukken, kun je heel snel heel veel mensen bereiken. Flyers drukken is ook niet duur. Je hebt natuurlijk een bepaalde mate van vrijheid waardoor je er voor kunt kiezen om een hele luxe flyer te ontwerpen. Maar als je gaat voor kwantiteit, dan kun je het simpel houden en dus voor relatief weinig geld heel veel flyers drukken. Vervolgens is het wel zaak dat je weet waar je je doelgroep tegenkomt. Je wilt je flyers niet in de handen drukken van mensen die geen enkele interesse hebben in het artikel dat jij wilt verkopen of de boodschap die je wilt verkondingen. Zodra je weet wie je wilt bereiken, dan kun je een locatie uitzoeken waar je kunt gaan flyeren. Als je gewoon iedereen wilt bereiken, dan kun je op verschillende plekken gaan staan met de flyers. Je kunt ze ook bezorgen door ze gewoon bij de mensen lang te brengen. Je geeft een stuk of wat tieners dan gewoon een folderwijk met jouw flyers.

Flyers drukken doe je natuurlijk via Print Select

Mocht je flyers willen drukken, dan kun je dat doen via Print Select. Op de site van printselect.nl ontdek je meteen hoe je te werk kunt gaan. Je hebt dan ook verschillende mogelijkheden en je kunt jouw flyers helemaal naar eigen smaak samenstellen. Zo heb je bij Print Select in ieder geval te maken met de volgende mogelijkheden en voordelen:

  • Keus uit veel papiersoorten en formaten
  • Afwerkingsmogelijkheden die het voor jou makkelijker maken
  • Leverbaar in verschillende levertijden
  • Morgen in huis
  • Altijd inclusief verzendkosten

Ontdek alles wat je wilt weten over flyers drukken via de site

Voor je meteen allerlei keuzes maakt, is het verstandig om eerst even rustig de site te bekijken, zodat je weet wat je opties zijn wat betreft flyers drukken. Via al die informatie kun je dan de juiste keuzes maken. Daarnaast kun je ook altijd overleggen met één van de medewerkers van Print Select.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn