Online een vaarbewijs cursus volgen

9 september 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Mijn vrouw en ik hebben twee zoons en zij zijn allebei dol op vissen. Een vriend van hun heeft een bootje en daarmee gaan ze vaak een stuk varen en daarna vissen. Onze zoons wilden ook graag een boot kopen en dat vonden mijn vrouw en ik goed, maar dan moesten zij wel hun vaarbewijs halen. Wij vinden het belangrijk dat de jongens veilig op pad gaan en willen niet dat zij schade veroorzaken aan hun eigen boot, of aan die van iemand anders. Wij zagen dat je online voor een vaarbewijs een cursus kunt volgen en dit hebben zij gedaan via watersportcursussen.nl. De jongens slaagde allebei de eerste keer, waarna wij de boot voor ze hebben gekocht. Onze zoons zijn dertien en elf jaar oud en zijn dol op vissen. Ze gaan vaak samen op pad en hebben een aantal gezamenlijke vrienden die ook vissen. Een van hun vrienden heeft een bootje en vaak gaan ze samen naar een meer in de buurt om te vissen. De jongens wilden zelf ook graag een boot kopen, zodat zij ook naar het meer konden gaan, als hun vriend er niet was. Mijn vrouw en ik vonden dit goed, maar dan moesten zij wel eerst een vaarbewijs cursus volgen. Wij weten dat het niet altijd verplicht is om een vaarbewijs te halen, maar wij vinden het belangrijk dat zij veilig kunnen varen. Wij wilden niet dat zij een boot zouden kopen met een snelle motor en op het meer zijn bijna geen andere boten, maar dit was de afspraak die wij met ze hadden gemaakt. Wij spraken af, dat wij voor een vaarbewijs cursus zouden betalen en als zij zouden slagen, dan zouden wij de boot voor hun kopen. De jongens vonden dit natuurlijk een goede afspraak en wilden graag zo snel mogelijk beginnen.

Een goede vaarbewijs cursus gevonden

Online zochten ik naar websites die een vaarbewijs cursus aanboden en vond direct de website watersportcursussen.nl. Op deze website zijn verschillende cursussen te volgen en wij vonden de cursussen niet duur. Bij de cursus zouden zij een gratis boek krijgen en het bedrijf gaf een slagingsgarantie. Als je jongens voor hun cursus niet zouden slagen, dan zou het bedrijf de kosten terugbetalen. Deze vaarbewijs cursus leek mij en de jongens een goede keuze en ik schreef de jongens direct in. 

Allebei geslaagd voor de cursus

De jongens gingen zo snel mogelijk aan de slag met de vaarbewijs cursus en vonden het erg leuk om te doen. De materie werd duidelijk uitgelegd en er waren zelfs filmpjes te zien. Zij konden het oefenexamen zo vaak doen als zij wilden en toen zij vertrouwen hadden dat zij zouden slagen, deden zij het examen. De jongens waren allebei in een keer geslaagd en daarom besloten wij om de boot voor hun te kopen. De vaarbewijs cursus van watersportcursussen.nl was erg goed en de jongens waren er erg blij mee.

  • De cursussen zijn niet duur
  • Je krijgt een gratis boek bij de aankoop
  • Het bedrijf heeft een slagingsgarantie
  • De stof wordt duidelijk uitgelegd
  • De jongens slaagden allebei in een keer
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn